Kijk hoe Tom Cruise echt met een straaljager vliegt in Top Gun 2 BTS-video

Kijk hoe Tom Cruise echt met een straaljager vliegt in Top Gun 2 BTS-video


In een recente video achter de schermen laat Tom Cruise zijn vliegkunsten zien terwijl hij een straaljager bestuurt voor zijn aankomende film Top Gun: Maverick.

Tom Cruise laat zijn vliegkunsten zien in een nieuwe behind-the-scenes video voor zijn aankomende actiefilm Top Gun: Maverick. Cruise keert terug in de rol van Pete “Maverick” Mitchell in het langverwachte vervolg op zijn cultklassieker Top Gun, een film over een squadron US Navy-piloten bij het elite TOPGUN-trainingsprogramma. De door Tony Scott geregisseerde film, die in 1987 werd uitgebracht met gemengde recensies, was geliefd bij het publiek en werd de meest winstgevende film van het jaar.

Cruise keert terug naar de Top Gun franchise voor het vervolg, en Maverick heeft nu de leiding over het trainen van nieuwe piloten voor een speciale missie onder het bevel van Tom “Iceman” Kazansky, gespeeld door Val Kilmer, die zijn rol opnieuw opneemt. Glen Powell, Lewis Pullman, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis en Monica Barbaro voegen zich bij de gelederen als stagiairs en worden gecompleteerd door Miles Teller, die Lt. Bradley “Rooster” Bradshaw speelt, de zoon van Nick “Goose” Bradshaw (Anthony Edwards), Maverick’s wingman uit de originele film. Oorspronkelijk gepland voor release in 2019, vanwege de moeilijkheden bij het fotograferen in echte vliegtuigen en de uiteindelijke COVID-19-pandemie, werd de film uitgesteld tot 2022.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Gerelateerd: Top Gun 2: Waarom Iceman Maverick overtreft in het vervolg

Nutsvoorzieningen, Tom Cruise deelt een video achter de schermen van Top Gun: Maverick presentatie van de acteur die tijdens het filmen een straaljager bestuurt. Met een camera gemonteerd in de cockpit van een F/A-18 en direct gericht op Cruise’s gezicht, bestrijdt de acteur de versnellingskrachten terwijl hij de jet over een bergachtig landschap trekt. De acteur beschrijft dat hij alleen een vervolg wilde maken op Top Gun als hij het juiste verhaal had en de technologie ver genoeg is ontwikkeld om acteurs gemakkelijk in echte vliegtuigen te kunnen huisvesten, zodat ze kunnen “dieper ingaan op de ervaring van een gevechtspiloot.“Bekijk de video hieronder.


Klik hier om het originele bericht te bekijken.

Volgens producer Jerry Bruckheimer heeft de cast drie maanden lang een strenge training ondergaan, verzorgd door de Amerikaanse marine en een persoonlijk door Cruise ontwikkeld vluchtprogramma. De acteurs stapten zelfs in echte vliegtuigen om te ervaren hoe het is om in een straaljager te zitten. Cruise wilde de stunts van de film zo realistisch mogelijk maken en voegde eraan toe: “Als we het gaan doen, gaan we in de F-18’s vliegen.” Toen ze uiteindelijk in de cockpits van de F/A-18 Super Hornet zaten, moesten de acteurs ook leren hoe ze speciale camera’s moesten gebruiken die ontworpen waren om in de afgesloten ruimte te passen. Cruise legde uit, “Ik moest ze cinematografie en de belichting leren, zodat ze begrepen wat er goed uit zou zien op de camera.


Cruise staat erom bekend alles uit de kast te halen met zijn actiefilms over stuntwerk en realisme. Zijn tent-pole actieserie, Missie: onmogelijk, is opgebouwd rond enorme actiescènes waarin Cruise zichzelf in het midden plaatst, zijn eigen stunts voltooit en eist om op locatie te schieten. Cruise heeft het hoogste gebouw ter wereld beklommen, bengelde aan een vliegtuig en brak zijn enkel tijdens een sprong op het dak MI: Fallout. De acteur heeft zelfs plannen om de ruimte in te gaan in een poging een film te maken zonder zwaartekracht. Met Cruise’s vasthoudendheid en toewijding aan ambacht, realisme en aandacht voor detail, lijdt het geen twijfel dat Top Gun 2: Maverick zal zijn belofte van intense hoogvliegende actie waarmaken terwijl fans over de hele wereld versteld staan.


Vervolg: Top Gun 2: Rooster’s Maverick Hatred moet verder gaan dan Goose’s Death

Bron: Tom Cruise

  • Top Gun: Maverick/Top Gun 2 (2022)Releasedatum: 27 mei 2022

Moon Knight Web Of Shadows Concept Art

Moon Knight Concept Art duikt weer op uit Spider-Man Game


Over de auteur

Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.