De Batman-kostuumontwerper onthult 20+ alternatieve afgedankte vleermuissymbolen

De Batman-kostuumontwerper onthult 20+ alternatieve afgedankte vleermuissymbolen


Kostuumontwerper Glyn Dillion deelt 24 alternatieve versies van het vleermuissymbool dat de burgerwacht van Robert Pattinson in The Batman vertegenwoordigde.

De slagmanKostuumontwerper Glyn Dillion onthult meer dan 20 alternatieve versies van het vleermuissymbool voor Robert Pattinsons Caped Crusader. Na het vertrek van Ben Affleck uit het Batman-soloproject en de daaropvolgende casting van Pattinson, werd de kaskraker van Matt Reeves op 4 maart in de bioscoop uitgebracht. De slagman heeft zichzelf bewezen als een waardige en frisse toevoeging aan zijn respectievelijke franchise.

Geïnspireerd door strips zoals Batman: het eerste jaar en De lange Halloween, richt de opnieuw opgestarte titel zich op een jongere Bruce Wayne in zijn tweede jaar, terwijl Batman nog steeds aan het uitzoeken is wat het betekent om een ​​symbool te zijn in Gotham City. Nadat seriemoordenaar Riddler (Paul Dano) zich begint te richten op de elites van Gotham, wordt Batman gedwongen om de corruptie van zijn stad te onderzoeken, geholpen door Selina Kyle (Zoë Kravitz) en James Gordon (Jeffrey Wright). Nu de film al meer dan een maand uit is, krijgen fans een kijkje achter de schermen van het epos via boeken en interviews met de creatievelingen, die veel energie hebben gestoken in het ontwerp van Gotham, zijn schurken en , natuurlijk, zijn held.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Gerelateerd: De Batman past veel meer bij Snyder’s Watchmen-visie dan BvS ooit heeft gedaan

Kostuumontwerper Dillon ging onlangs naar sociale media om ongebruikte behandelingen te delen voor De slagman‘s vleermuis symbool. Naast het conceptbord met 24 verschillende logo’s, deelde Dillon ook conceptart voor Pattinson’s pak, oogmake-up, handschoenen en enterhaak. Bekijk het bericht hieronder:

Klik hier om het originele bericht te bekijken

In een of andere vorm is het vleermuissymbool, samen met de batmobiel, cape en kap, ingebakken in de hoofden van het publiek over de hele wereld. Of het nu Michael Keaton is in de films van Tim Burton, of de modernere van Christian Bale in Christopher Nolans films. De donkere ridder trilogie, of Affleck’s geïnspireerd door Frank Miller’s de duistere Ridder keert terug, is het vleermuissymbool al geruime tijd een hoeksteen van de populaire cultuur. Leuk vinden De slagman‘s wereld en hoofdpersoon, Pattinson’s symbool is openlijk praktisch en effectief. In plaats van te worden gevormd door het pistool waarmee Bruce’s ouders zijn vermoord – wat een populaire Batsuit-theorie was – doet Pattinsons embleem ook dienst als glauca-mes.


Het is interessant om te zien wat er van geworden kan zijn De Batman’s vleermuis symbool. Sommige ontwerpen doen denken aan geliefde iteraties zoals Batman Beyond en vergelijkbaar met het eindproduct, terwijl andere compleet anders zijn. Elke variatie lijkt echter één ding gemeen te hebben: uitgestrekte, openlijke en gewelddadige vleermuisvleugels. Hoewel dit misschien een afwijking is van de proportionele vleugels die te vinden zijn op vleermuissymbolen uit het verleden, is het logisch als je bedenkt dat het fysieke embleem op Batmans pak ook een mes is. Vermoedelijk werd de nadruk gelegd op de vleugels toen dit idee tot wasdom kwam. Hoe dan ook, zelfs degenen die de reboot niet leuk vonden, hebben het nieuwe symbool als trouw geaccepteerd. Voor degenen die het nog niet in actie hebben gezien, De slagman draait momenteel in de bioscoop en verschijnt op 18 april op HBO Max.


Meer: Batman: TAS’ Penguin combineert perfect alle filmversies (zelfs Farrell)

Bron: Glyn Dillion

  • DC League of Super-Huisdieren (2022)Releasedatum: 29 juli 2022
  • Zwarte Adam (2022)Releasedatum: 21 oktober 2022
  • De flits (2023)Releasedatum: 23 juni 2023
  • Aquaman en het verloren koninkrijk (2023)Releasedatum: 17 maart 2023
  • Shazam! Woede van de Goden (2022)Releasedatum: 16 december 2022
  • Blauwe Kever (2023)Releasedatum: 18 augustus 2023

Spider-Man No Way Home War Machine Armor oorlogen referentie

No Way Home Stiekem het MCU Phase 4-verhaal van War Machine opzetten


Over de auteur

Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.