White Knight Universe in een solo-miniserie

White Knight Universe in een solo-miniserie


Le Batman: Witte Ridder het DC Comics-universum staat op het punt nog grimmiger te worden met Batman: The White Knight Presents: Roodkapje. Deze speciale nieuwe miniserie richt zich specifiek op Jason Todd en onderzoekt zijn herontworpen identiteit binnen de… Batman: Witte Ridder universum.

Geïntroduceerd in de veelgeprezen film Batman: Witte Ridder serie, Sean Murphy’s iconische kijk op de Batman-mythos fascineerde het publiek met een alternatieve kijk op het verhaal van de Dark Knight. Tot nu toe bevatte dat verhalen waarin de Joker, genezen van zijn waanzin, een modelburger en patriot wordt, terwijl de rest van Gotham City ineenkrimpt van angst bij het zien van Batman.

Mede geschreven door Murphy en Clay McCormack, met illustraties door Simone di Meo en ingekleurd door Dave Stewart, Batman: The White Knight Presents: Roodkapje, zal Jason Todd uitdagen om een ​​nieuwe sidekick te begeleiden. Deze nieuwe Robin zal waarschijnlijk het vermogen van Red Hood testen om verder te groeien dan wat Batman hem in zijn jeugd heeft geleerd.

Gezien de edgy sfeer en verwrongen thema’s gegenereerd door de strips in de witte ridder universum, is het geen verrassing dat Red Hood zijn eigen miniserie krijgt. Zoals Murphy opmerkt, “mensen vragen me al jaren naar Jason Todd in de… witte ridder universum. We proberen Jason opnieuw uit te vinden in de [Batman: Beyond the White Knight] tijdlijn, met respect voor wat het in de eerste plaats zo aantrekkelijk maakte voor lezers.

In overeenstemming met de ontwrichtende aspecten van Murphy’s Batman-universum, belooft het geven van mentortaken aan Red Hood een interessant onderdeel van het verhaal te worden. Inderdaad, de voormalige Robin is nu de grijze, lichtogige dierenarts die niet lichtvaardig dwazen ondergaat, maar nu moet veranderen om een ​​ander te helpen vragen om conflicten. Van alle mensen die met Batman hebben samengewerkt, lijkt Jason Todd inderdaad het meest ongeschikt om de soort koesterende mentaliteit te ontwikkelen die nodig is om een ​​volgeling in dienst te nemen. Wat de problemen met deze kant van Red Hood ook zijn, het creatieve team achter de strips lijkt de uitdaging aan te gaan. Zoals McCormack toegeeft, “Jason’s weg is erg moeilijk, ongeacht het universum, en we hebben hem zeker hier laten bellen. Hij is een heethoofd met een chip ter grootte van Batman op zijn schouder, dus hem een ​​leerling geven die een veel zonniger beeld van Batman heeft, creëert een frustrerend contrast voor Jason en heel veel plezier voor de lezer..”

Zelfs met de ontwikkeling van een vriendelijkere, zachtere Jason Todd, zal er waarschijnlijk nog steeds genoeg meedogenloze Red Hood-actie zijn. De “problemen” van Red Hood met Batman zullen waarschijnlijk alleen maar gecompliceerder worden in een wereld waar de nu kwetsbare Bruce Wayne de fouten toegeeft die hij heeft gemaakt als Todd’s mentor. Bovendien is er ook de aanhoudende spanning tussen Roodkapje en de rest van de Batman-familie die altijd klaar lijken om te ontbranden.

Batman: The White Knight Presents: Roodkapje #1 zal vanaf 26 juli verkrijgbaar zijn in lokale stripwinkels.

One Piece bewijst dat Luffy’s hardste critici ongelijk hebben

Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.