Antonio geniet, niet Dembele

Antonio geniet, niet Dembele


Antonio, Fornals of Rice in de gevangenis bij West Ham, Dembélé faalt, Ndombélé ook: de Tops en Flops na de uitschakeling van Lyon in C3 deze donderdag (0-3).

TOPS

Poison Antonio had plezier

Michail Antonio was deze donderdagavond in alle goede bewegingen van zijn team. In zijn gebruikelijke stijl liep degene die gewend is om met Engelse verdedigingen om te gaan op de verdedigers van Lyon. Jason Denayer en Castello Lukeba worstelden met de fysiek en snelheid van de Hammers-spits. Koerspartij, draaipunt, herbestemming op de vleugels, acceleratie: Antonio miste net een doelpunt om zijn avond compleet te maken.

Pablo Fornals aan de toverstok

De middenvelder van West Ham was vanavond geïnspireerd en vooral waardevol. De Spaanse international speelde heel eerlijk en bood twee assists aan zijn partners. Hij schiet idealiter een corner bij de nabije paal voor de opener voor Craig Dawson (38e). Hij lanceert Jarrod Bowen perfect in de diepte om de Lyonnais definitief te komen begraven (44e).

Declan Rice kan het allemaal

De aanvoerder van West Ham domineerde het middenveld volledig. Declan Rice viel de baldrager voortdurend lastig en wierp zich zodra hij de kans kreeg. Hij had een indrukwekkend spelvolume en verblufte de Lyonnais door te breken met een schot dat net voor rust werd geplaatst (44e). Op het einde van de wedstrijd laat hij zich zelfs overlopen en haalt hij Malo Gusto in om een ​​corner te bemachtigen. Een zeer complete wedstrijd van de Engelse international.

De onoverkomelijke verdediging van de Hammers

De spitsen van Lyon kwamen donderdagavond pas bedrogen uit. Geconfronteerd met gevestigde Hammers en solide verdedigers, slaagde Les Gones er nooit echt in om Alphonse Areola, die een rustige avond had, ongerust te maken. Dawson en Issa Diop wonnen voortdurend van hun tegenstanders die na de wedstrijd geen enkel doelpunt maakten voor hun zeer overstuurde supporters en die hun spelers floot.

FLOPS

Moussa Dembele te discreet

De spits van Lyon had niet veel goede ballen om te onderhandelen. Maar toen dat gebeurde, was hij niet succesvol en faalde hij in al zijn pogingen. Achter vele voorzetten werd Moussa Dembele in bijna elk duel verslagen door Issa Diop. De Lyon-spits is ook te ver om te scoren op Dawson die de score uit een corner opent.

Tete mist zijn entree

De Braziliaan kwam tijdens de rust in de plaats van Romain Faivre en woog de laatste 45 minuten niet. Terwijl de ex-Brestois een behoorlijke wedstrijd speelde zonder echte verschillen te maken, bracht Tetê echt niets. Gedomineerd door de veel grotere West Ham-verdedigers, maakte hij geen verschil en slaagde hij er niet in het spel van zijn team te stimuleren.

Ndombele in moeilijkheden

In tegenstelling tot de heenwedstrijd had Tanguy Ndombele het donderdag veel moeilijker. Na een goede start van de wedstrijd verloor hij geleidelijk het overzicht en verloor hij verschillende ballen. Hij woog niet echt op het spel van zijn team, net als zijn partner in het midden Thiago Mendes. De Franse international werd bij rust gewisseld.Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.