Hoe nauwkeurig is HBO's Last Of Us to the Games?  Pedro Pascal reageert

Hoe nauwkeurig is HBO’s Last Of Us to the Games? Pedro Pascal reageert


Pedro Pascal bespreekt hoe zijn HBO-serie The Last of Us eert wat belangrijk is in de originele videogame, terwijl hij nieuw verhaalmateriaal toevoegt.

De laatste van ons ster Pedro Pascal bespreekt hoe trouw de komende serie zal zijn aan de originele videogame. De laatste van ons debuteerde aanvankelijk in 2013 voor het PlayStation 3-platform. Het zombie-overlevingsspel was baanbrekend in de manier waarop het verhaalvertelling in actieve gameplay integreerde, waarbij karakterdiepte werd gecombineerd met wereldopbouw en angstaanjagende actiemomenten. De game is een van de best beoordeelde aller tijden voor het platform en heeft een hoop trofeeën van VGX en de DICE-awards mee naar huis genomen, evenals vele andere gaming-gerelateerde onderscheidingen. Gezien het succes van de game en het vervolg, dat in 2020 uitkwam, was het geen verrassing toen HBO aankondigde dat ze een live-action-serie-aanpassing van De laatste van ons.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

In de serie, De Mandaloriaan‘s Pascal speelt Joel, een grijze overlevende van een zombie-apocalyps veroorzaakt door een gemuteerde schimmelstam die de hersenen van mensen infecteert en ze verandert in vraatzuchtige wezens genaamd The Infected. Na een korte proloog waarin Joel zijn dochter verliest, gaat het verhaal 20 jaar na het begin van de besmetting verder. Dit is wanneer Joel Ellie ontmoet (gespeeld in de serie van Pacal’s Game of Thrones co-ster Bella Ramsey), een jonge vrouw die is geïnfecteerd maar geen symptomen vertoont, waardoor ze op een lange reis van overleving gaan in de hoop dat ze een remedie kunnen vinden.


Gerelateerd: Last of Us Show Timeline draait de tijdsprong van de eerste game volledig om

Onlangs ging Pascal zitten met GQ om te praten over zijn nieuwe film Het ondraaglijke gewicht van enorm talent, waarin Nicolas Cage zichzelf speelt. Naast de meta-komedie besprak de acteur De laatste van ons, onthullend of het trouw blijft aan het originele verhaal van het spel. Hij vergelijkt de benadering van de HBO-serie met het materiaal met: De Mandaloriaanzeggende dat het “gemaakt voor mensen die ervan houden” en dat het “eren wat belangrijk is” terwijl nieuw materiaal wordt toegevoegd dat de verhaallijn zal verdiepen, terwijl ook al het werk van wereldopbouw wordt gedaan voor nieuwkomers die de game niet hebben gespeeld. Lees het volledige citaat hieronder:


Er is een heel, heel creatieve manier om te eren wat belangrijk is en ook om te behouden wat iconisch is voor de ervaring van de videogame, en ook [to include] dingen die je niet per se zou verwachten. En dan richtingen waarvan je zou verwachten dat het zou gaan, en misschien niet … ze doen een aantal echt slimme dingen, is alles wat ik kan zeggen. Het is vergelijkbaar met de manier waarop Jon Favreau en Dave Filoni The Mandalorian behandelen, in hoe [Mazin and Druckmann] behandelen The Last of Us – het is in goede handen omdat ze er zo dol op zijn. Het is duidelijk dat Neil de videogame heeft gemaakt, maar Craig is er zo dol op. Het is dus echt gemaakt voor de mensen die ervan houden. En er is een aantal zeer intense verhalen voor mensen die misschien minder bekend zijn.

Last of Us show Pedro Pascal Bella Ramsey Joel Ellie

De laatste van ons kan het verhaal enigszins veranderen tijdens het aanpassen van de game naar een volledig nieuw formaat, maar het zal zeker minder uitdagingen tegenkomen dan vergelijkbare series zoals Paramount+’s live-action aanpassing van Halo. De Halo gameserie heeft veel kennis en wereldopbouw, maar het is vooral een first-person shooter die niet de hoeveelheid verhaal biedt die nodig is voor een langlopend verhaalformaat. De laatste van ons heeft dat probleem niet, omdat de baanbrekende verhaallijn inherent filmisch is.

Het is waarschijnlijk dat de grootste uitweidingen De laatste van ons maakt van het bronspel zal voortkomen uit de behoeften van het televisieformaat in plaats van de noodzaak om het materiaal te verbeteren of uit te breiden. De serie zal bijvoorbeeld waarschijnlijk de verhalen van zijpersonages in de game uitbreiden, dus er kunnen meerdere verhalen achter elkaar worden afgespeeld, wat op tv veel meer nodig is dan in een game. Er kunnen ook enkele kleine wijzigingen zijn in locaties en personages om ze geloofwaardiger te maken in live-action, maar uiteindelijk, als ze zich houden aan de routekaart die de game biedt, hebben ze min of meer gegarandeerd een succesverhaal in handen.


Volgende: Wat HBO’s ontbrekende The Last Of Us-personages zou kunnen betekenen?

Bron: GQ

Stranger_Things_Season_4_Upside_Down_Villain

Trailer van Stranger Things seizoen 4 onthult de grote schurk van Upside Down


Over de auteur

Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.