Sam Asghari bevestigt dat Britney Spears zwanger is van haar derde kind

Sam Asghari bevestigt dat Britney Spears zwanger is van haar derde kind


Oeps, ze deed het weer – ze speelde met ons hart.

Britney Spears bracht haar fans maandag in paniek door aan te kondigen dat ze een baby zou krijgen, en het blijkt dat de popster echt zwanger is.

De verloofde van de zanger, Sam Asghari, bevestigde dat de 39-jarige maandag een kind verwachtte naast een foto van een leeuw en een leeuwin met hun welp.

“Huwelijk en kinderen zijn een natuurlijk onderdeel van een sterke relatie vol liefde en respect”, schreef hij bij de foto. “Het vaderschap is iets waar ik altijd naar heb uitgekeken en dat ik niet licht opvat. Dit is het belangrijkste werk dat ik ooit zal doen🙏”

Eerder vandaag plaatste Spears een foto van een kopje koffie omringd door bloemen, die blijkbaar aankondigde dat ze zwanger zou kunnen zijn van haar derde kind – haar eerste met Asghari, 28.

“Ik verloor zoveel gewicht om mijn reis naar Maui te maken dan om het terug te krijgen 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️…Ik dacht ‘Verdomme… wat is er met mijn maag gebeurd??'”, schreef de zanger.

“Mijn man zei: ‘Nee, je bent stom zwanger van eten 🤪!!!’ Dus ik deed een zwangerschapstest… en uhhhh nou… ik krijg een baby 👶🏼.

Spears zei dat ze vier dagen na het doen van een zwangerschapstest zwanger werd van “wat meer eten”, voordat ze opnieuw liet doorschemeren dat ze zwanger was.

“Het groeit !!!” zij ging door. “Als er 2 in zitten … zou ik misschien gewoon verliezen [sic] deze .”

Vertegenwoordigers van Spears en Asghari reageerden niet onmiddellijk op het verzoek van Page Six om commentaar.

Britney Spears en Sam Asghari poseren voor een foto bij zonsondergang op het strand
“Ik denk erover om nog een baby te krijgen”, schreef de zanger eerder via Instagram.
Britney Spears/Instagram

De “Baby One More Time”-zanger heeft al twee kinderen met ex-man Kevin Federline: zonen Sean, 16, en Jayden, 15.

Spears had het publiek eerder laten weten – in haar getuigenis van juni 2021 te midden van haar controversiële strijd om het conservatorschap – dat ze van plan was haar gezin uit te breiden met Asghari.

“Ik wil het echte werk hebben. Ik wil kunnen trouwen en een baby krijgen’, zei ze destijds tegen Brenda Penny, rechter van het Hooggerechtshof van Los Angeles. “Er is mij verteld dat ik op dit moment onder voogdij niet kan trouwen of een baby kan krijgen.”

Britney Spears met haar zonen in Disneyland
Spears deelt twee zoons met haar ex Kevin Federline.
Britney Spears/Instagram

Spears en Asghari verloofden zich in september 2021 na bijna vijf jaar verkering. Het conservatorium van de “Piece of Me”-zanger werd in november 2021 officieel beëindigd.

Diezelfde maand vertelde Spears haar fans op Instagram: “Ik denk eraan om nog een baby te krijgen!!! Ik vraag me af of dit een meisje is… ze is op haar hoede om iets te bereiken… zeker 🐣🙊💋💅🏼 !!!!⁣”Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.