Love & Thunder Merch hints op Gorr Attacking Valkyrie en New Asgard

Love & Thunder Merch hints op Gorr Attacking Valkyrie en New Asgard


Een nieuw bestand voor Thor: Liefde en Donder zinspeelt op Gorr de Slager God die New Asgard aanvalt. Christian Bale voegt zich officieel bij de MCU via de aankomende film geregisseerd door Taika Waititi. Maar in plaats van de held te spelen zoals hij deed in DC Through De zwarte ridder trilogie, deze keer wekt hij een schurk tot leven in Gorr.

Landdetails voor Thor: Liefde en Donder zijn op dit moment nog steeds zeldzaam, hoewel de film nog maar drie maanden verwijderd is van zijn bioscooprelease. Marvel Studios heeft nog geen officieel marketingmateriaal voor de blockbuster vrijgegeven, waardoor fans wanhopig wachten op hun eerste blik op de film. Gelukkig, aangezien de release langzaam nadert, gebonden merchandise voor Thor: Liefde en Donder is al begonnen met het raken van planken, waardoor fans een idee krijgen van wat ze van de film kunnen verwachten. Maar afgezien van de kostuums, deelt de nieuwste batch Marvel Legends Series-speelgoed een kort uitgangspunt voor het project.

Met dank aan Thor Foster (via Thor: Liefde en Donder) is een afbeelding van de achterkant van een actiefiguur van Valkyrie (Tessa Thompson), inclusief slip voor Thor: Liefde en Donder. Het onthult dat New Asgard zal worden aangevallen door een gevaarlijke bezoeker, waardoor het levensonderhoud van zijn mensen in gevaar komt. Dit dwingt Valkyrie om terug op zijn plaats te vallen om de Asgardians te verdedigen. Bekijk de onderstaande afbeelding:

Klik hier om het originele bericht te zien.

de “gevaarlijke nieuwe bezoeker” wordt niet expliciet genoemd in de Thor: Liefde en Donder kort, maar het is veilig om te zeggen dat het Gorr the Butcher God zal zijn. Hij is tenslotte de bevestigde schurk van het verhaal. Het is ook logisch dat zijn aankomst het opruiende incident wordt dat Thor (Chris Hemsworth) dwingt terug te keren naar New Asgard. Zoals fans zich zullen herinneren, nadat Thanos (Josh Brolin) werd verslagen in Avengers: Eindspel, geeft de god van de donder uiteindelijk toe dat hij geen koning wilde worden. In plaats daarvan gaf hij officieel de fakkel door aan Valkyrie toen hij zich bij de Guardians of the Galaxy aansloot op hun avontuur. Gezien het feit dat er iets moet zijn dat hem terugbrengt naar New Asgard, en de dreiging van Gorr the Butcher God zou dat heel goed kunnen zijn.

Bale heeft naar verluidt een paar weken geleden aan een aantal late covers gewerkt om Thor: Liefde en Donder. Het is onduidelijk of dit de reden is waarom Marvel Studios geen trailer voor de film heeft uitgebracht. Hoe dan ook, gezien hoe populair de God van de Donder is, om nog maar te zwijgen van het vertrouwen van de kijkers in Waititi gezien wat hij heeft kunnen bereiken in Thor: Ragnarök, kan Kevin Feige wegkomen met minimale promotie voor de blockbuster. Toch zou het geweldig zijn als ze het project nu gaan vermarkten voor de algemene populatie bioscoopbezoekers.

Bron: Thor Foster/Twitter (via Thor: Liefde en Donder/Twitter)

  • Doctor Strange in het multiversum van waanzin (2022)Releasedatum: 06 mei 2022
  • Thor: Liefde en Donder (2022)Releasedatum: 08 juli 2022
  • Black Panther: Wakanda Forever/Black Panther 2 (2022)Releasedatum: 11 november 2022
  • Wonderen/Kapitein Marvel 2 (2023)Releasedatum: 17 februari 2023
  • Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023)Releasedatum: 05 mei 2023
  • Ant-Man en de Wasp: Quantumania (2023)Releasedatum: 28 juli 2023

Thor: Love & Thunder Toys onthult nieuwe kijk op Jane Foster- en Valkyrie-kostuums

Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.