Zijn Rae Williams en Zay Wilson nog steeds samen?

Zijn Rae Williams en Zay Wilson nog steeds samen?


De relatie tussen Rae en Zay van het Ultimatum leek vanaf het begin barsten te vertonen. Kijkers zijn benieuwd of de twee nog bij elkaar zijn.

De Netflix-realityshow Het ultimatum: trouwen of verder gaan, georganiseerd door Nick en Vanessa Lachey, beschikt over zes koppels. Onder hen zijn Rae Williams en Zay Wilson, die twee en een half jaar een relatie hadden voordat ze in de show verschenen. De show richt zich op stellen waarvan de ene partner klaar is om te trouwen, terwijl de andere nog niet zeker is. De partner in de relatie die klaar is om zich te binden, stelt dan een ultimatum dat aan het einde van de show, als hun partner nog steeds niet bereid is om de verbintenis aan te gaan, ze uit elkaar gaan en verder gaan.

Net als Temptation Island, stelden de zes stellen hun relaties op de proef om te zien of ze klaar zijn voor de volgende stap, in dit geval het huwelijk. Een persoon in de relatie mag een nieuwe potentiële partner kiezen uit een van de andere koppels. De nieuw gekozen Ultimatum paren leven dan drie weken samen in een soort proefhuwelijk. Rae stelde het ultimatum aan haar langdurige vriend, Zay. Fans waren echter niet zeker van het lot van Rae en Zay’s relatie, en velen dachten dat ze vanaf het begin gedoemd waren te mislukken nadat Rae niet kon antwoorden waarom ze precies met Zay wilde trouwen.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Gerelateerd: Het Ultimatum: Zijn Lauren Pounds en Nathan Ruggles nog steeds samen?

Nadat het paar bij hun nieuwe partners was ingetrokken voor het proefhuwelijk, realiseerde Rae zich dat ze een goede band had met haar nieuwe nep-echtgenoot, Jake Cunningham. Ze zei dat haar relatie met Jake gemakkelijk en veilig aanvoelde, in tegenstelling tot haar relatie met Zay, waardoor ze zich onzeker en ongehoord voelde. Toen Rae en Zay weer samenwoonden, werd het er niet beter op en gingen de twee uiteindelijk uit elkaar. Na hun experimentele huwelijken realiseerde Zay zich dat hij in feite klaar was om met Rae te trouwen en zei hetzelfde tegen haar. Maar nu was Rae van gedachten veranderd.


Rae en Zay uit The Ultimatum

Na meerdere ruzies en meningsverschillen zei Rae dat ze zich niet meer met Zay wilde verloven omdat ze niet gelukkig waren samen. Ze beëindigde de relatie door te zeggen: “Ik wil niet meer bij je zijn.” Zay vertelde kijkers in een biechtstoel hoe gekwetst hij was door Rae’s beslissing, en zei: ” Als je om iemand geeft zoals ze zegt dat ze doet, geef zoiets niet zo snel op, zo snel.” Hij voegde er nog aan toe,” Het doet meer pijn om te zien hoe snel ze alles liet gaan en ons gewoon liet gaan.” In aflevering 8 bevestigden Rae en Zay hun breuk met hun… Ultimatum co-sterren en dat ze nu single zijn.


De seizoensfinale en de reünie van de show moeten nog worden uitgezonden. Tegen die tijd zou het paar zich misschien hebben verzoend. Vanaf nu volgen Rae en Zay elkaar niet op Instagram. Dit kan echter een truc zijn om een ​​buzz voor de show te creëren. De laatste twee afleveringen van Het ultimatum: trouwen of verder gaan worden uitgezonden op 13 april 2022. Kijkers zullen moeten afstemmen om erachter te komen waar de relatie van Rae en Zay staat.

Volgende: The Ultimatum: Zijn Madlyn Ballatori en Colby Kissinger nog steeds samen

Het ultimatum: trouwen of verder gaan wordt momenteel gestreamd op Netflix.

Joker toxine

De onofficiële superkracht van Joker kan een einde maken aan het hele DC-universum


Over de auteur

Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.