Waarom mevrouw Cobel Lumon kiest in de finale van seizoen 1 van Severance

Waarom mevrouw Cobel Lumon kiest in de finale van seizoen 1 van Severance


Dan Erickson, bedenker van ontslagvergoedingen, legt uit waarom mevrouw Cobel ervoor koos om Milchick te informeren over het overwerkplan van de innies in de finale van seizoen 1.

Het volgende bevat spoilers voor: ontslagvergoeding seizoen 1

ontslagvergoeding bedenker Dan Erickson legt uit waarom mevrouw Cobel loyaal blijft aan Lumon Industries in de finale van seizoen 1. Na de première in februari met universele bijval van critici, ontslagvergoeding heeft het publiek kennis laten maken met een wereld waar werknemers van een biotechbedrijf, Lumon, ervoor kozen om hun werk en privéleven te laten “scheiden” tot een “innie” en “outie” persona via een unieke vorm van hersenchirurgie. ontslagvergoeding met Adam Scott, Dichen Lachman, Zach Cherry, Britt Lower, Tramell Tillman, John Turturro, Christopher Walken en Patricia Arquette.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

ontslagvergoeding volgt Mark voornamelijk naast zijn collega’s op de afgehakte vloer, Helly, Dylan en Irving. De medewerkers van de afdeling bedrijfsarchieven van Lumon staan ​​onder toezicht van de onafgescheiden mevrouw Harmony Cobell, die zich aan de buitenkant voordoet als de buurvrouw van Mark en de oppas van haar zus, mevrouw Selvig. Na Helly’s zelfmoordpoging werd Cobel ontslagen door Natalie en het bestuur in aflevering 8, wat resulteerde in een existentiële crisis toen Cobel haar fanatieke toewijding aan oprichter Kier Eagan in twijfel trok. Toen Mark zei: “Mrs. Slevig’ hij overweegt zijn baan op te zeggen, verscheen ze even om zijn beslissing te steunen. Toen Mark haar echter per ongeluk ‘mevr. Cobel” en onthulde het experiment van haar voormalige werknemers met de Overuren Contingency, haastte ze zich om het bedrijf te beschermen.


Gerelateerd: Severance Episode 8 bevestigt 7 belangrijke fantheorieën

In een recent interview met DIE, ontslagvergoeding bedenker Erickson besprak het denkproces achter Cobels beslissing om Lumon te beschermen in de finale van seizoen 1, “The We We Are.” Ondanks dat ze in elkaar is geslagen en afgewezen door een bedrijf dat haar hele leven heeft geconsumeerd, grijpt ze meteen de kans aan om haar loyaliteit aan Lumon te bevestigen. Lees hieronder de uitleg van Erickson:

“Ik hield van dat moment [in episode 8], omdat ze volledig in elkaar is geslagen door dit bedrijf dat haar hele leven is geweest, door hen is afgewezen en in feite is uitgespuugd. Ik vraag me af wat er in haar kelder zou zijn gebeurd als Mark niet op de deur had geklopt. Dat was een dieptepunt, en toen werd er plotseling op de deur geklopt, en ik denk dat voor haar de uitnodiging voor dit feest dit moment was van het besef: “Is er een leven buiten dit? Ben ik meer mevrouw Selvig dan Cobel? Ik heb altijd gedacht dat Selvig het masker was, maar misschien ook niet.’ Ik denk dat ze een heel verdrietig en mooi personage is, vooral wanneer ze van die momenten heeft dat ze verlangt naar een echte connectie en een echt gezin.”

‘Maar ja, op het moment dat ze een weg terug naar Lumon ziet, is het meteen. Zodra ze zich realiseert dat Mark is veranderd in zijn innie en erachter komt wat er is gebeurd, is het als: “Als ik dit kan stoppen, als ik Lumon kan redden van wat hier gebeurt, is dat misschien mijn weg terug.” En ze gaat er gewoon voor, wat het verhaal is van elke verslaafde, elk sektelid, iedereen in een slechte relatie waar ze steeds op terugkomen. We hebben van die momenten van helderheid waarop we bijna in staat zijn om onze eigen waardigheid te zien en ons af te zonderen van dat slechte systeem, maar dan vaak, tragisch genoeg, zodra er weer een deur opengaat, kan je niet anders dan meteen weer naar binnen gaan Soms is dat een proces dat jaren duurt om door te breken, en soms ook niet. Dus ik vond dat moment erg leuk voor haar. Ik denk dat velen van ons op dat moment graag hadden gezien dat ze zich tegen Lumon zou keren en een bondgenoot van onze helden zou worden, maar ze is er nog niet. Dit is haar hele leven geweest, en ze kan niet ontsnappen.”

Meneer Milchick staat achter mevrouw Cobel in Severance.

Door te zeggen “ze is er nog niet“Eriksson impliceert op dezelfde manier dat Cobel op een dag een bondgenoot kan zijn van haar werknemers. Desalniettemin is het veilig om te zeggen dat ze de brug tussen mevrouw Slevig en Mark heeft verbrand nu zijn familie haar ware identiteit kent. In zekere zin is het einde van de Mrs. Slevig poppenkast laat Cobel geen andere keuze dan te vechten voor Lumon.Zonder haar leven als buurvrouw van Mark en Devon’s oppas, heeft ze geen leven en/of familie anders dan die met Lumon.

ontslagvergoeding seizoen 1 eindigde met een enorme cliffhanger – Helly saboteerde de toespraak van haar Eagan-outie (terwijl Cobel toekeek), Mark schreeuwde over zijn vrouw, Gemma/Ms. Casey, die nog leeft, en Irving bevestigden dat hij en Burt geen stel zijn, net toen Milchick eindelijk bij Dylan in de controlekamer kwam. Dankbaar, ontslagvergoeding seizoen 2 is al bevestigd als in de maak op Apple TV+, dus het publiek zal er uiteindelijk achter komen wat nadat Dylan zijn handen van de schakelaars heeft gehaald. Naast die nasleep zal seizoen 2 waarschijnlijk meer achtergrondverhaal bieden over de Eagan-dynastie en, natuurlijk, Harmony Cobel.


Meer: ontslagvergoeding: wat? [SPOILER’s] Overleven betekent echt – elke theorie uitgelegd

Bron: Entertainment Weekly

Jasmine Pineda Hair Wig Tell-All in 90 dagen verloofde 2

90 dagen verloofde: de hartverscheurende reden waarom Jasmine een pruik draagt


Over de auteur

Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.