Elden Ring: Hoe de Omenkiller-set te krijgen

Elden Ring: Hoe de Omenkiller-set te krijgen


De outfitstukken van de Omenkiller-set in Elden Ring bevinden zich op het Altus-plateau en het hoofddeksel is te vinden in Leyndell, de koninklijke hoofdstad.

De Omenkiller-set is een vierdelige verzameling bepantsering in Elden Ring die matige fysieke en magische verdediging biedt, maar hoge weerstanden, exclusief robuustheid. De belangrijkste aantrekkingskracht van deze pantserset zal waarschijnlijk het grotesk ogende hoofddeksel zijn dat bekend staat als het Omensmirk-masker, omdat het de sterkte-statistiek met +2 verhoogt. Hoewel de passieve buff van het roer klein is, kan het handig zijn om de Elden Ring stat-vereiste van een specifiek wapen of schild als Tarnished een bepaald kenmerk mist.

Zoals de naam al aangeeft, wordt de Omenkiller-set gedragen door de Omenkiller-menigte, die voor het eerst verschijnt als een veldbaas in het dorp van de Albinaurics in Zuid-Liurnia. Tarnished ontvangt een talisman voor het doden van deze baas, maar als ze de unieke pantserset van de maffia willen, moeten ze de kleinere varianten ervan verslaan in Altus Plateau en Leyndell, Royal Capital. Verder is het vreemd aan de Omenkiller Set dat het roer zich op een aparte locatie bevindt van de rest van de set. Met andere woorden, degenen die de outfit compleet willen maken, moeten naar twee plekken reizen.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Gerelateerd: Elden Ring: Hoe de Carian Filigreed Crest te krijgen

De Omenkiller Robe, Long Gloves en Boots kunnen worden verkregen door de Omenkiller of the Perfumer’s Ruins in het zuidwesten van Elden Ring‘s Altus-plateau. Aan de andere kant wordt het Omensmirk-masker verkregen door de Omenkiller te doden die buiten de Lower Capital Church in Leyndell wordt gevonden. Houd er rekening mee dat beide drops gegarandeerd zijn, dus Tarnished hoeft zich geen zorgen te maken over landbouw voor deze pantserset.

Omenkiller-setlocatie in Elden Ring

Omenkiller-setlocatie in Elden Ring

Om bij de Parfumeursruïnes op het Altus Plateau te komen, moeten reizigers eerst naar het westen gaan vanaf de Erdtree-Gazing Hill Site of Grace. Ga verder de helling af en steek het grote moeras eronder over. Degenen die Magma Wyrm Makar van de Ruin-Strrewn Precipice hebben verslagen, kunnen ten noordwesten van het Abandoned Coffin Grace-punt reizen om de ruïnes te bereiken. De Omenkiller wordt vergezeld door een Parfumeur en verschillende Poison Flowers, dus wees voorbereid op een uitdagend gevecht.


Wat het Omensmirk-masker betreft, moeten avonturiers hun weg vinden naar het centrum van de koninklijke stad. Tarnished kan vanaf de Avenue Balcony naar het zuidwesten reizen om de Lower Capital Church in . te bereiken Elden Ring. Begin vanaf de Grace-site, ga het trappenhuis af, draai naar rechts en spring naar beneden op de loopbrug beneden. Steek de voetgangersbrug verderop over en draai je om, door een kleine kelder. Blijf op de loopbrug naar links en beklim de ladder om de Lower Capital Church te vinden. Een Omenkiller op hoog niveau patrouilleert in het gebied rechts van de kapel. Zodra de vijand is verslagen, zal hij het masker laten vallen.

Volgende: Elden Ring: complete walkthrough, baasstrategieën en bouwhandleidingen


Elden Ring is beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Pokemon Lilo Stitch

Pokémon Art verandert Lapras en meer in Lilo & Stitch-experimenten


Over de auteur

Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.