De Phillies zijn beter dan hun World Series-kansen suggereren

De Phillies zijn beter dan hun World Series-kansen suggereren


Met een stortvloed aan uitgaven en bewegingen buiten het seizoen, heeft een National League East-team zijn selectie aanzienlijk verbeterd en zichzelf een legitieme kans gegeven om het tij te keren.

Nee, niet de Mets. Ik heb het over de Philadelphia Phillies.

Terwijl de Mets Max Scherzer toevoegden om hun rotatie te versterken, gaven de Phillies veel geld uit aan de aanvallende kant van hun selectie. Hun twee grootste aanwinsten waren het duo Nick Castellanos en Kyle Schwarber, die beiden meerjarige contracten ontvingen.

Kyle Schwarber
Icône Sportswire via Getty Images

Er is geen gebrek aan talent in Oost-Newfoundland, waaronder de verdedigende World Series-kampioen Atlanta Braves, maar deze Phillies-selectie heeft plotseling het talent om bij te blijven. Met de toevoegingen van Castellanos en Schwarber, voegden de Phillies een gecombineerde 66 homeruns en 171 RBI’s toe van vorig seizoen, waarbij Schwarber’s productie in slechts 113 wedstrijden speelde.

Vorig jaar was de grote Phillies-rookie wide receiver JT Realmuto. Door hem aan de mix toe te voegen, en Bryce Harper, vers van de NL MVP-prijs, heeft hij nu veel pop om hem heen aan de top van de Phillies-line-up.

De Phillies zijn veel meer dan alleen vleermuizen, waarvan ze er genoeg hebben. Ze hebben hun eigen elite-duo in Zach Wheeler en Aaron Nola, en hebben een sterke bullpen van Corey Knebel, Brad Hand, Jeurys Familia en Jose Alvarado. Knebel komt uit een seizoen in 2021 met de Dodgers, waar tegenstanders slechts .176 tegen hem sloegen met een percentage van 29,7 strikeout.

De Mets waren de favorieten van het voorseizoen om de divisie te winnen, maar blessures eisen nu al hun tol van hun startopstelling van Jacob deGrom en Max Scherzer buiten het seizoen. Op BetMGM hebben de Mets de vierde beste kans in MLB om de World Series te winnen met +1000. De Braves staan ​​zevende met +1200 en de Phillies zijn 14e met +2500.

Als deze selectie een bocht kan maken met hun nieuwe toevoegingen zoals ik verwacht, kunnen ze hun divisierivalen vasthouden. De Phillies scoorden vijf punten in de eerste drie innings van hun seizoensopener. Schwarber scoorde tweemaal, waaronder een homerun, en Realmuto en Harper noteerden elk een hit en een gescoord punt. Deze overtreding kan punten opleveren en die kansen van +2500 nemen alleen maar af naarmate het seizoen vordert.Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.