The Complete Repetition Guide and Tips

De complete herhalingsgids en tips


Dappere negen-tactische RPG is RPG Een spel met intuïtieve strategische gevechten en een episch verhaal. Het spel is ontwikkeld en uitgegeven door Neowiz voor mobiel De plot volgt als je de commando’s gebruikt. huurling en leid ze de strijd in om de verborgen waarheid te ontdekken. Met een sterke nadruk op stijl en strategie voor game-inhoud, zal het krijgen van krachtige Mercenaries en Legends aan het begin erg handig zijn voor een soepele ervaring met onze negen gewaagde tactische RPG’s. Gids voor herbemonstering om je daarbij te helpen

Effectief opnieuw spelen in Brave Nine-Tactical RPG

Game-ontwikkelaars hebben behoorlijk wat tijd gegeven om te reproduceren. Er zijn geen specifieke beperkingen voor de resampling-methode. Er is echter maar één methode vereist voor snellere iteratie, namelijk: Hoe het account opnieuw in te stellen? ten slotte reproduceren mislukt.

Nine Brave Tactics RPG Replay Guide voor Android-apparaten

  • Start het spel en log in op het spel met een Google Gebruikers account.
  • Speel de tutorial door en wanneer je klaar bent Ontvang premium valuta zoals de Diamant van postbus of een andere bron die je kunt vinden Diamant Het is de valuta die wordt gebruikt om gacha’s te draaien. Je zult ook Premium Scrolls vinden, die voor hetzelfde worden gebruikt. Premium BijbelRoltype Scrolls worden gebruikt om zeer specifieke karakters op te halen. Je kunt het opslaan voor de toekomst of het gebruiken om een ​​nieuwe willekeurig te maken.
  • Rol op je favoriete banner. En als je het gewenste personage krijgt, bind dan het account, zo niet, ga dan verder.
  • Om het account opnieuw in te stellen Game-ontwikkelaars hebben een methode gegeven om in in-game instellingen Menu. Ga naar het spelmenu linksboven in de hoofdlobby. Er zal een optie zijn voor gegevens resetten. Tik erop en voer de code in. U moet opnieuw beginnen met hetzelfde account. Account reset functie Kan het alleen elke keer doen 3 minuten Dus onthoud

Afbeelding via Neowiz Games.

Negen-tactische RPG Randomizing Game Guide Nieuw voor iOS-apparaten

Dezelfde methode voor Android kan hier worden gebruikt, als het niet werkt, is de enige manier: Het spel verwijderen en opnieuw installeren Na elke mislukte iteratie

Emulator opnieuw spelen voor Brave Nine-Tactical RPG

Emulators zijn een ideaal hulpmiddel om het grootste deel van de tijd te repliceren in vergelijking met native Android en iOS. BlueStacks, LD-speleren Meme Het is de meest gebruikte emulator op de markt. Kies er een. Over het algemeen heeft de replicatiesimulator alle benodigde functies. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een perfecte emulator. Maar lees de documentatie voor de door u gekozen emulator om te begrijpen hoe het werkt. Om een ​​nieuwe willekeurige te starten Volg deze stappen om dit te doen:

  • Installeer eerst de game op een 64-bits instantie. 64-bit Het zal betere prestaties en stabiliteit bieden in vergelijking met 32 ​​bit.
  • Installeer het spel op de basisinstantie. maar open het spel niet. Maak een kopie van de basisinstantie en als er 3-4 instanties zijn, begin dan met een nieuwe willekeurige elke instantie behalve de basisinstantie.
  • Dit komt omdat de game een ingebouwde accountreset-optie heeft. Er zijn dus twee effectieve methoden voor resampling. Eén manier is om het ongeldige re-sampling-account te verwijderen en het opnieuw te klonen van de basisinstantie of het account elke keer opnieuw in te stellen. De tweede methode zou iets sneller moeten zijn.
  • Wanneer je een perfect account krijgt met de beste karakters. om te worden gekoppeld aan andere accounts van derden

Hoe een game-account te binden in Brave Nine-Tactical RPG

Afbeelding via Neowiz Games.

ga naar spel instellingenen je ziet een optie voor een account link onderaan het venster

wat vind je van ons Dappere negen-tactische RPG Gids voor herbemonstering? laat het ons weten commentaar onderstaand!

Word lid voor meer nieuws en updates over mobiele games. WhatsApp-groepen, Telegram-groepenof Discord-server. Volg ons op Google Nieuws, Instagram en Twitter voor snelle updates

Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.