Lower Decks Seizoen 3 Trailer laat zien dat bemanning Cerritos steelt

Lower Decks Seizoen 3 Trailer laat zien dat bemanning Cerritos steelt


Paramount+ deelt een nieuwe trailer voor Star Trek: Lower Decks seizoen 3, waarin een spannende missie wordt geplaagd na het verrassende einde van seizoen 2.

Paramount+ deelt de eerste trailer voor Star Trek: Lagere Dekken Seizoen 3, plaagt een overval op de USS Cerritos. Star Trek: Lagere Dekken ging in première als pas de tweede tekenfilmserie in het uitgebreide tocht franchise na 1973’s Star Trek: de animatieseriehoewel Star Trek: Prodigy is sindsdien gevolgd. Lagere dekken is gemaakt door Mike McMahan, die een achtergrond heeft in tekenfilms en schrijft voor Rick en Morty en Zonne-tegenstellingen. De stemmencast bestaat uit Tawny Newsome, Jack Quaid, Noël Wells, Eugene Cordero, Dawnn Lewis en Jerry O’Connell.

Star Trek: Lagere Dekken maakt de duidelijke keuze om de ondersteuningsploeg van de USS Cerritos te volgen en stapt weg van de gebruikelijke focus van de franchise op de brugbemanning. De serie neemt zichzelf ook minder serieus dan de meeste Star Trek franchise-inzendingen sinds Lagere dekken is een komedie. Seizoen 2 eindigde met een cliffhanger waarin Lewis’ Captain Freeman werd gearresteerd toen bewijs erop wees dat ze met de Klingons werkte. Terwijl Freeman er zeker van was dat haar onschuld bewezen zou worden, eindigde het seizoen met: “wordt vervolgd,” waardoor het publiek zich afvroeg hoe het verhaal zou aflopen.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Gerelateerd: Star Trek: Lower Decks Seizoen 2 Einde & TNG-verbinding uitgelegd

Tijdens Star Trek: Mission Chicago, een fanevenement, Paramount+ onthulde de teaser trailer voor Star Trek: Lagere Dekken seizoen 3. De clip belicht vooral de stemmencast, waarbij Newsome’s Mariner plannen bespreekt om haar moeder te redden, die in het eerste seizoen werd onthuld als Captain Freeman. als de Lagere dekken bemanningsleden bereiden zich allemaal voor op de dreigende problemen van hun nieuwe reddingsmissie, stelt de trailer, “Als de inzet hoog is, gaan ze lager.” Eindelijk, als de trailer ten einde loopt, wordt het publiek geplaagd met het vooruitzicht van de Lagere dekken team dat de USS Cerritos steelt. Bekijk de nieuwe trailer en poster voor Star Trek: Lagere Dekken Seizoen 3 hieronder:


Klik hier om de trailer op YouTube te bekijken.

Seizoen 3 van Star Trek: Lagere Dekken, ingesteld op 10 afleveringen, gaat in mei exclusief in première op Paramount+. Terwijl de trailer de bemanning gevaarlijk terrein ziet betreden, valt nog te bezien wat het seizoen voor het publiek in petto heeft. Lagere dekken zou meer karakters van andere kunnen introduceren Star Trek shows en films, net zoals de showrunners de afgelopen twee seizoenen hebben gedaan. Jonathan Frakes hernam bijvoorbeeld zijn rol als kapitein William Riker, en zelfs Alice Krige sprak de Borg Queen uit, die het publiek zich misschien herinnert van de film uit 1996 Star Trek: eerste contact.


Star Trek: Lagere Dekken blijkt populair voor Paramount+, aangezien de streamer de serie al voor een vierde seizoen heeft vernieuwd voorafgaand aan de première van seizoen 3. De Star Trek franchise beleeft ook een heropleving, met andere shows die nog steeds sterk zijn, zoals Star Trek: Ontdekking en Star Trek: Picard. Het publiek kan zien welk seizoen 3 van Star Trek: Lagere Dekken in petto heeft wanneer de show in mei terugkeert.

Volgende: Waarom 2022 het grootste jaar van Star Trek ooit is

Bron: Paramount+

Johnny Ella in 90 dagen verloofde

90 dagen verloofde: Ella’s IG-verhaal onthult relatiestatus met Johnny


Over de auteur

Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.