De Goldbergs verbergen het vertrek van Jeff Garlin niet goed

De Goldbergs verbergen het vertrek van Jeff Garlin niet goed


Les Goldberg blijkt bijzonder niet in staat om de afwezigheid van Jeff Garlin in seizoen 9 te verdoezelen. Vorig jaar werd onthuld dat de acteur naar verluidt gedrag vertoonde op de set van de ABC-sitcom waardoor de cast en leden van het team zich ongemakkelijk voelden. Na een onderzoek naar het gemelde wangedrag heeft Sony Pictures Television, dat Les Goldberg, lijkt Garlin te hebben laten gaan. Maar zijn personage, Murray Goldberg, moet nog officieel uit de show worden geschrapt en het is een in het oog springend probleem geworden.

Het is voor geen enkele show gemakkelijk om het vertrek van een acteur te verbergen, dus de typische oplossing is dat de productie het personage van die acteur op de een of andere manier uit het verhaal schrijft. Les Goldberg deed dit na de dood van collega-serie-regulier George Segal. Les Goldberg moet nog erkennen dat Garlin uit de show is verdwenen, laat staan ​​de mogelijkheid van Murray’s afscheid. Aangezien zijn rol centraal staat in de sitcom als centraal lid van de titulaire familiedynamiek, had de productie ongetwijfeld moeite om zijn afwezigheid te dekken.

Tot nu, Les Goldberg seizoen 9 kenmerkte bizarre pogingen om Garlin’s exit te verbergen, inclusief wat lijkt op een groen scherm van Murray op de bruiloft van zijn dochter Erica. De show vertrouwde er ook op dat de oude eend van Garlin’s personage handig buiten de stad was. Maar zijn “bezoek een suèdefabriek in Tucsonis een excuus dat hooguit een aflevering of twee standhoudt voordat een meer permanente verklaring voor Garlins afwezigheid nodig is. Voor Murray is het simpelweg een gênante poging om een ​​doofpotaffaire te maken, gewoon op zakenreis gaan zonder kans dat hij terugkeert.

Sitcoms zijn ontworpen om hun verhalen trouw te houden aan de formule, maar soms staat het leven in de weg en dwingt het de schrijvers van de show om die strategie te heroverwegen. Kijkers willen misschien week na week dezelfde dynamiek van het personage zien spelen, maar de realiteit van het werken met een grote cast en crew kan die prestatie onmogelijk maken. Bijvoorbeeld, Roseanne‘s Chuck was vermist Les Conners voor lange stukken van de spin-off van de sitcom omdat de acteur die het speelde een prominente rol kreeg en er niet van weg kon lopen.

Het is ook niet ongebruikelijk dat een show worstelt met het plotselinge vertrek van een castlid. De vrijlating van Josie the Poten Seizoen 4 was net zo plotseling en ongemakkelijk, maar de show beloofde in ieder geval om in de nabije toekomst de stad uit te zijn en liet de kwestie van haar terugkeer open. Het probleem met Les Goldberg om zo’n onschuldige verklaring voor Murray’s afwezigheid te geven, is dat het betekent dat fans die nog niet van Garlins vertrek hebben gehoord, redelijkerwijs kunnen anticiperen op de terugkeer van zijn personage in een komende aflevering.

Als Murray en zijn vrouw, Bev (Wendi McLendon-Covey), huwelijksproblemen zouden hebben en uit elkaar gaan, zou het logischer zijn dat het personage voor lange tijd wordt vermist en misschien nooit meer terugkomt. Of Murray kan worden gedood, zoals werd gedaan met het titulaire personage van Roseanne Barr op Roseanne/Les Conners nadat de ster racistische opmerkingen had gemaakt op Twitter. Sony en ABC moeten nog zo’n definitief pad inslaan met het personage van Jeff Garlin in Les Goldbergwat echter resulteert in bizarre en steeds transparantere pogingen om de afwezigheid van een van de centrale castleden van de show te verdoezelen.

South Park seizoen 25 was te kort om zijn verhalen recht te doen

Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.