Hoe alle scavenger-tools en -schema's te ontgrendelen

Hoe alle scavenger-tools en -schema’s te ontgrendelen


Er zijn drie schema’s voor Scavenger-tools die moeten worden ontgrendeld in LEGO Star Wars: The Skywalker Saga om elk verzamelobject te vinden.

In LEGO Star Wars: The Skywalker Sagamoeten spelers de schema’s voor Scavenger-tools ontgrendelen om tijdens het spel nieuwe verzamelobjecten te vinden. The Skywalker Saga bevat verschillende klassen personages in het LEGO-sterrenstelsel ver hier vandaan, waardoor spelers unieke vaardigheden moeten gebruiken om elke hoek van het spel te verkennen. Hoewel er nogal wat Scavenger-personages zijn, moeten spelers eerst ver genoeg vorderen in het spel om de tools van de klas te kunnen gebruiken.

De Scavenger is misschien wel de meest unieke karakterklasse in LEGO Star Wars: The Skywalker Saga vanwege de Breaker Blaster-, Glider- en Net Launcher-tools die spelers kunnen doorlopen en gebruiken. Helaas, zelfs als een Scavenger-personage is ontgrendeld in het spel, moeten de schema’s voor al deze tools nog worden verkregen voordat ze kunnen worden gebruikt. Hiervoor moeten vooraf bepaalde missies in het spel worden voltooid, wat het moeilijk kan maken om elk verzamelobject te vinden als bepaalde afleveringen worden gekozen om eerst te spelen.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Gerelateerd: LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – Beste game-modifiers om eerst te ontgrendelen

Het ongelukkige neveneffect van het bewaken van de Scavenger-tools achter bepaalde punten van het spel is dat het spelers dwingt om eerst bepaalde missies te voltooien voordat andere volledig kunnen worden voltooid. Sommige Minikit-locaties in The Phantom Menace kan niet worden verzameld zonder het gebruik van bepaalde Scavenger-schema’s. Hetzelfde kan gezegd worden van enkele van de missies in Aanval van de klonen en Wraak van de Sith ook, aangezien geen van de afleveringen in de prequel-trilogie spelers de middelen biedt om een ​​van de Scavenger-tools te ontgrendelen. Om de Scavenger-tools te ontgrendelen, moeten spelers bepaalde missies in de originele en vervolgtrilogieën voltooien.


Hoe ontgrendel je alle scavenger-tools in LEGO Star Wars

Om alle Scavenger-tools in de originele trilogie te ontgrendelen, moeten spelers bereiken De verdediging van Chewbacca missie in Aflevering VI: Terugkeer van de Jedi. Deze missie leidt spelers rond om te zoeken naar alle drie Scavenger-tools, die onmiddellijk kunnen worden gebruikt na het vinden van de schema’s. Daarna kunnen spelers de tools gebruiken om elke Minikit-locatie te verzamelen in Terugkeer van de Jedi die alleen toegankelijk waren met de Scavenger-klasse, evenals de Minikits voor alle andere afleveringen.

Als alternatief, om de Scavenger-tools zo snel mogelijk te krijgen, kunnen spelers hun LEGO Star Wars doorspelen met De kracht ontwaakt. Na het voltooien van de Eerste bestelling van zaken missie krijgen spelers de controle over Rey en BB-8. Terwijl de twee blijven zoeken naar meer restjes tussen de wrakstukken in de woestijn, wordt Rey gevraagd zich een weg door het gebied te banen, waardoor ze direct twee schema’s voor de Breaker Blaster, Glider en Net Launcher krijgt.


Vervolg: LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – Hoe verdien je goud op de Exegol-schietbaan

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is beschikbaar voor Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 en pc.

Lara Croft heeft minder vaderproblemen nodig, zegt Tomb Raider-schrijver


Over de auteur

Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.