Elden Ring: waar vind je de Cerulean verborgen traan

Elden Ring: waar vind je de Cerulean verborgen traan


De Cerulean Hidden Tear geeft onbeperkte FP in Elden Ring, waardoor Tarnished spreuken kan uitspreken en Spirit Ashes kan oproepen zonder manakosten.

Een van de meest overweldigde Crystal Tears in Elden Ring is de Cerulean Hidden Tear, een Wondrous Physick-mix die 15 seconden lang onbeperkt FP-verbruik mogelijk maakt. De meeste Tarnished zullen deze Crystal Tear herkennen als het gereedschap dat magiërs met één cast-kill gebruiken voor hun baas-vernietigende Comet Azur Sorcery. Met dit Wonderlijke Physick-brouwsel kunnen spellcasters hun vijanden “laserstralen” zonder zich zorgen te maken over FP-kosten in Elden Ring gedurende enkele seconden, wat resulteert in een snelle ondergang van de meerderheid van de grote vijanden.

Het nut van de Cerulean Hidden Tear gaat echter verder dan de eenmalige Comet Azur Spell. Tarnished kan ook genieten van deze Physick-mix voor het spammen van Bleeding-wapenkunsten en Faith Incantations zoals Rotten Breath of Lightning Spear. Voor een echt krachtig effect kunnen degenen met melee-builds de Hidden Tear combineren met de Stamina-buffing Greenburst Crystal Tear. Verder moet worden opgemerkt dat de Cerulean Hidden Tear niet wordt beïnvloed door iemands FP-pool, wat betekent dat Spirit Summons met hoge FP-kosten zoals Black Knife Tiche kunnen worden opgeroepen door low-mana-builds als ze de Physick-mix drinken.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Gerelateerd: Elden Ring: waar vind je Opaline Bubbletear & Crimsonburst Crystal Tear

Om de Cerulean Hidden Tear binnen te krijgen Elden Ring, moeten bezoedelde avonturiers naar de Minor Erdtree van Mt Gelmir op het Altus-plateau reizen. Reizigers kunnen deze locatie bereiken door verder te gaan over het pad waar het kaartfragment van de berg Gelmir te vinden is.

Cerulean verborgen traanlocatie in Elden Ring

Cerulean verborgen traanlocatie in Elden Ring

Begin vanaf de Ninth Mount Gelmir Campsite en rijd met de Spiritspring Jump omhoog naar het hol van het Full-Grown Fallingstar Beast. Nadat u de rotsformatie bent overgestoken naar de helling die naar Volcano Manor leidt, gaat u verder in westelijke richting om de heuvel te bereiken die afdaalt naar de obelisk van het Map Fragment. Nadat je bij de Road of Iniquity Site of Grace bent aangekomen, reis je oostwaarts over het verlaten slagveld naar de Minor Erdtree.


Als Tarnished de kleine Erdtree van de berg Gelmir nadert, zal zich een donkere wolk vormen aan de voet van de boom, die een onwelkome Ulcerated Tree Spirit voortbrengt. Elden Ring spelers moeten deze veldbaas verslaan om de Cerulean Hidden Tear te krijgen. Ondanks zijn grote formaat is de Ulcerated Tree Spirit ongelooflijk wendbaar en beschikt hij over een verscheidenheid aan spring-, spuwende en duikende aanvallen. Bovendien maken de abnormale vorm en verhoudingen zijn bewegingen moeilijk te lezen, vooral tijdens gevechten op korte afstand. Gelukkig is er een manier om deze Ulcerated Tree Spirit te verslaan met Torrent en een aanval op afstand, zoals Flame Sling.


Zodra de Ulcerated Tree Spirit spawnt, ga je naar de klifmuur aan de linkerkant, in de richting van de met gele mos bedekte rotsen. In een “Skyrim-horse fashion,” gebruik Torrent om de muur naar een hogere richel te schalen waar de Field Boss de speler niet kan bereiken. Vanaf hier kan Tarnished zonder zorgen afstandsaanvallen uitvoeren op de baas, zolang ze zichzelf maar ver genoeg op de Bovendien, als ze het beest zover krijgen om naar beneden te duiken op de nabijgelegen richel beneden, zal het vast komen te zitten, waardoor spelers vrij kunnen aanvallen tot aan zijn kop. Eenmaal verslagen, zal de Ulcerated Tree Spirit de Cerulean Hidden Tear in Elden Ring.


Volgende: Elden Ring: complete walkthrough, baasstrategieën en bouwhandleidingen

Elden Ring is beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Jasmine Pineda Hair Wig Tell-All in 90 dagen verloofde 2

90 dagen verloofde: de hartverscheurende reden waarom Jasmine een pruik draagt


Over de auteur

Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.