Ariela deelt video met plezier op Stone Mountain in Atlanta

Ariela deelt video met plezier op Stone Mountain in Atlanta


90 dagen verloofde Ster Ariela Weinberg is terug in de VS na sociaal werk te hebben gedaan in Ethiopië, en onlangs deelde ze een grappige video uit Atlanta. Sommige fans waren in de war toen Ari naar Ethiopië vloog nadat ze haar partner Biniyam Shibre naar de Verenigde Staten had gebracht. Veel fans vreesden dat dit zou betekenen dat het stel niet meer samen was. Het blijkt echter dat Ariela niet voor niets in Ethiopië was. Bovendien waren de kijkers opgelucht toen ze zagen dat Ariela en Biniyam de komende tijd de hoofdrol zullen spelen 90 dagen verloofde seizoen 9 samen.

Fans ontmoetten Ariela en Biniyam in Ethiopië in 90 dagen verloofde: De andere kant seizoen 2. Ari reisde door Ethiopië toen ze Biniyam ontmoette, en de twee hadden een zoon, Avi. De vrouw uit New Jersey is teruggekeerd naar Ethiopië om ontheemde Ethiopische burgers te helpen die hebben geleden onder de gevolgen van oorlog en droogte in het land. Ari bracht er enkele maanden door om geld in te zamelen om mensen in het thuisland van zijn partner te helpen, met de bedoeling om uiteindelijk zijn eigen NGO te beginnen. Daarnaast werkt Ariela aan het registreren van haar eigen non-profitorganisatie in de Verenigde Staten.

Gerelateerd: 90 dagen verloofde: Ariela onthult nieuwe cosmetische procedure voorafgaand aan seizoen 9

Ariela deelde onlangs een video waarin ze op en neer springt terwijl ze op de top van Stone Mountain in Atlanta, Georgia staat. In haar onderschrift deelt de realityster mee dat ze “hou van atlanta. Het is onduidelijk wat de inwoner van New Jersey in Atlanta doet, of hoe lang ze van plan is daar te blijven. Echter, te oordelen naar haar Instagram-feed, is ze er al een paar dagen. Ariela plaatste 3 dagen voor haar nog een video. Video van Stone Mountain waarop te zien is hoe hij geniet van een maaltijd in een Ethiopisch restaurant in Atlanta.

Ari’s vriend 90 dagen verloofde Star Molly Hopkins reageerde op Ariela’s Stone Mountain-video en zei dat ze in de buurt woont en de 90 dagen verloofde: De andere kant ster op bezoek. Ariela antwoordde dat ze “zou dat graag willen. Afgezien van zijn Atlanta-inhoud, gaan de meeste van Ari’s recente Instagram-video’s over zijn schattige zoon, Avi. Het is niet bekend of Avi bij Ari is terwijl ze in Atlanta is, maar Avi is de ster van veel Ari’s Reels-video’s die het leven in de Verenigde Staten en Ethiopië laten zien.

Sinds zijn laatste optreden op 90 dagen verloofde: De andere kant, is Ariela een beetje een mysterie geweest voor kijkers. Ten eerste plaatste Ari’s broer foto’s op Instagram die geruchten aanwakkerden dat zij en Biniyam getrouwd waren, hoewel de bruiloft nooit officieel werd aangekondigd. Toen wisten de kijkers niet waarom Ariela in Ethiopië was. Fans willen ook graag weten wat Biniyam heeft uitgespookt sinds hij zijn leven in de Verenigde Staten begon. 90 dagen verloofde kijkers krijgen antwoord wanneer seizoen 9 later deze maand in première gaat.

Vervolg: 90 dagen verloofde: de vermeende trouwfoto’s van Ariela & Biniyam verschijnen op IG

Bron: Ariela Weinberg/Instagram

90 dagen verloofde: Ella’s Instagram-verhaal onthult relatiestatus met Johnny

Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.