Kendall Long, Mitchell Sage daten na breuk met Joe Amabile

Kendall Long, Mitchell Sage daten na breuk met Joe Amabile


Het is officieel! Minder dan een jaar later Kendall Long keerde terug naar de Bachelor in het paradijs stranden vastbesloten om liefde te vinden na de scheiding van Joe Amabileze stelde haar volgelingen voor aan de man die haar hart won.

“Trouwens, ik ben verliefd de 30-jarige inwoner van Californië schreef op vrijdag 8 april een reeks Instagram-foto’s bij. “En net als onze relatie worden deze beelden steeds vreemder 😉💕.”

Long, die voor het eerst verscheen in seizoen 22 van de alleenstaandegetagd vriendje Mitchell Sage in zijn upload op sociale netwerken. Het duo leek gezellig op verschillende foto’s genomen in een plaatselijke dierentuin, picknickend in een park en zoenend op date-avonden.

Kendall Long en Mitchell Sage.

Met dank aan Kendall Long/Instagram

de Gewoon nieuwsgierig Het debuut van de auteur met de ruimtevaartingenieur markeert de eerste keer dat ze verder is gegaan sinds de splitsing van Amabile, 35. Long en de inwoner van Chicago ontmoetten elkaar voor het eerst tijdens Piep seizoen 5, dat in 2018 werd uitgezonden, voordat ze in januari 2020 hun scheiding aankondigden.

“Ik zag het niet aankomen”, gaf Long een maand later toe op zijn “Down to Date”-podcast. “Elke relatie heeft problemen, maar ik heb het gevoel dat Joe en ik beste vrienden waren. Het was allemaal leuk, we kregen samen een hond. We waren net verhuisd … Wat er uiteindelijk gebeurde, was dat Joe het gevoel had dat hij een betere zou hebben [life] in Chicago. “

Ze vervolgde: “Als iemand mij kent, ik ben niet de persoon die mijn bruiloft plant en ik deed dit letterlijk met Joe,” zei ze. “Maar er is iets raars aan het beëindigen van iets met iemand waarvan je dacht dat je zou gaan trouwen?” [is] je hebt bijna het gevoel dat je een beter idee hebt van wat je zoekt.

De nu exen keerden vorig jaar allebei terug naar de ABC-datingreeks tijdens seizoen 7. Terwijl de vrijgezellenfeest het seizoen 14 aluin klikte goed met een mogelijke verloofde Serena PitLang gehoopt op sluiting van haar ex.

“Ze nam nog een kans om liefde te vinden omdat ze wist dat het uiteindelijk weer voor haar zou kunnen werken”, deelde een exclusieve bron. wij wekelijks in augustus 2021. “Het is meer dan anderhalf jaar geleden dat ze uit elkaar zijn gegaan, dus ze was klaar om verliefd te worden.” …Kendall had niet verwacht dat Joe aan zou staan Paradijs maar ik kan niet zeggen dat ze verrast was. Ze had het gevoel dat hij daar zou zijn, omdat hij nog steeds banden heeft met de show. [through his “Click Bait” podcast] en was toen vrijgezel.

Amabile en de 24-jarige Canadese verloofden zich eindelijk tijdens de Piep seizoensfinale, die in september 2021 werd uitgezonden, en sindsdien naar New York City is verhuisd vanwege trouwplannen.

“Natuurlijk was het plan om samen te gaan wonen [before wedding planning]. We denken aan 2023′, zei Amabile exclusief. Wij vorige maand. “Ik zou niet schrikken als tegen het einde van 2023” [there] een bruiloft geweest.

Luister hier om de goede redenen om meer te weten te komen over de Bachelor-franchise en exclusieve interviews met de deelnemersSource link

Leave a Comment

Your email address will not be published.