Genshin Impact Daily Commissions Shouldn't Be Locked Behind RNG

Genshin Impact dagelijkse commissies mogen niet achter RNG worden opgesloten


Genshin-impact Omdat het een gacha-spel is, zijn de krachtige personages en wapens die achter de RNG zijn vergrendeld, logisch. Het Wish-systeem maakt ook gebruik van een pathetisch mechanisme dat na een bepaalde hoeveelheid pull ten minste één 5-sterrenitem of personage garandeert. Het gacha-spel Het is echter geen excuus voor alles, van op RNG gebaseerde, slijpende objecten, draaiende objecten en hemelse materialen, zou geen pech moeten hebben. Maar alles moet gebaseerd zijn op integriteit. Hard werken en vastberadenheid moeten worden beloond. dagelijkse commissie in Genshin-impact Het is een goed voorbeeld van iets op basis van RNG dat niet echt logisch is.

Genshin-impactHet probleem aan het einde van het spel is het gebrek aan inhoud. Een actieve spelersbasis is afhankelijk van nieuwe dingen om te doen. Het voltooien van commissies zal u grote beloningen opleveren met weinig moeite. Sommige van de meest eenvoudige dagelijkse commissies kunnen hetzelfde bedrag toekennen als complexere. Het is een van de beste manieren om je Adventure-rang te verhogen en een van de beste manieren om je vriendschapsniveau te verhogen. 60 gegarandeerde primo-edelstenen worden toegekend na het voltooien van 4 commissies en gegeven aan Catherine bij de Adventurer’s Guild.

GERELATEERD: De Genshin Impact Max AR 60 Awards zijn verschrikkelijk

dagelijkse commissie in Genshin-impact Het is een geweldige functie. Maar als iemand elke dag speelt, zijn ze repetitief en saai. Lange gesprekken kunnen worden overgeslagen en zijn het gemakkelijkst. Genshin-impact Dagelijkse commissies kunnen een hele klus zijn. Als de huidige partij niet over de vereiste elementen beschikt, moest iemand de lijst met partijen wijzigen. wat vooral vervelend is voor monsters die zich op hen richten. Wat erger is, is wanneer sommige regels niet overeenkomen met de huidige staat waarin de speler zich in het spel bevindt.

Het belang van Genchin heeft invloed op dagelijkse commissies


Veel spelprestaties zijn afhankelijk van bepaalde commissies. Wat erger is, is dat wanneer die commissies veel tijd kosten om te voltooien. Niet alleen moesten de spelers zich de keuzes herinneren die ze hadden gemaakt. Maar vergeet ook niet om de rest van de opties in te vullen. Dit betekent dat de commissie minimaal 3 keer getoond moet worden en met belachelijk lage drop rates. Zelfs degenen die al vanaf het begin spelen, zullen deze commissie niet eens zien. Bovendien, sommige verborgen Genshin-impact Prestaties kunnen alleen worden verdiend via commissies. Het hoeft niet te gaan over Primogems die worden toegekend voor het behalen van prestaties. hoewel erg goed. Maar het is meer om het geheel compleet te maken. Het krijgen van nog een visitekaartje voelde buitengewoon bevredigend.

Een voorbeeld is het succes “Snezhnaya gelooft niet in tranen: Series I”. Er zijn slechts twee prestatieprijzen in deze categorie. Maar spelers moeten de relevante commissie 3 keer voltooien om dit te krijgen. Genshin-impact Prestatie. Er zijn ook 3 opties. Dit betekent dat de reiziger verschillende verzoeken zal moeten invullen. met andere woorden, elk van deze vereist minstens drie commissies – en zelfs meer als de speler een fout maakt.

Een ander voorbeeld uit Mondstadt is “For the Love of Godwin”. De bijbehorende commissie heet “Whispers in the Wind” en moet 5 keer worden voltooid om een ​​prestatie te verdienen. verbazingwekkend als Genshin-impactis Wagner, een smid, echter om ze te leren kennen. Het invullen van dagelijkse invoer is vaak de trigger. De commissie “Taaluitwisseling” of “Poëzieuitwisseling” is ook gebaseerd op de RNG. Beide commissies maken Hilichurls humaan en bieden een geheel nieuw perspectief op waarom Hilichurls geen vijanden zijn, maar gewoon soorten die proberen te overleven en hun soort te beschermen. hen

Gerelateerd: Hoe de effecten van Genshin de beloningen voor het maximale intimiteitsniveau kunnen verbeteren

Ook Liyue was hiervan het slachtoffer. Alle “Stone Harbor’s Nostalgia: Series I”-prestaties vereisten meerdere voltooiingen, vergelijkbaar met de eerder genoemde “For the Love of Godwin”. De gerelateerde commissie “Love Is All Around”, bekend als “Good Sign”, verschijnt zelden. Toen dat het geval was, Zhihua, de NPC die hierom vroeg. Het vraagt ​​reizigers om slechts 2 of 3 tekenen van liefde te zoeken, zelfs als succes alleen kan worden behaald met 5 badges, wat betekent dat de commissie om 5 badges moet vragen, niet alle 5 keer. Genshin-impactDe lage gacha-trekkingssnelheid heeft ook invloed op de dagelijkse commissie. De RNG bepaalt of er een commissie is of niet, en de RNG bepaalt opnieuw hoeveel “signalen” er nodig zijn.

Bovendien, “Pirates! Oeps!” Het succes en de bijbehorende commissie moeten meerdere keren worden bereikt met verschillende stappen. Veel spelers melden dat ze deze commissie 5 keer hebben overschreden en niet zijn geslaagd. Genshin-impact Beweert dat het niet klopt en dat het is opgelost. Meer spelers kunnen nu speciale beloningen ontvangen. Echter, zoals alle eerder genoemde missiegroepen van commissies, bepaalt de RNG of deze beschikbaar is of niet, en bepaalt de RNG welk deel van de commissie. steil om te doen

Hoe kan Genshin Impact de dagelijkse commissies verbeteren?


Het is teleurstellend wanneer deze commissies zijn gebaseerd op RNG, zelfs met de nieuwe optie om de regio in te stellen voor dagelijkse commissies. Er lijkt geen stijging te zijn. Phra Sumen-regio maakt een grapje Genshin-impact 2.6 kan nog steeds dezelfde formule gebruiken. Het lijkt erop dat de noodzaak om de Hilichurl-toren te vernietigen, zal toenemen of zal voorkomen dat de Hilichurls bommenlopen maken. Iets meer bijzondere dingen, zoals het helpen van NPC’s, zijn onrealistisch geworden. want na hoeveel keer hebben ze hulp gekregen? Ze doen alsof de reizigers hen de eerste keer helpen.

GERELATEERD: Genshin-impact heeft grote problemen met het verpletteren van artefacten

Flora vroeg reizigers om bloemen op te slaan in de huiveringwekkende bergen van drakenstekels als remedie. en als het niet lukt, geeft ze toe dat er echt geen andere manier is, behalve dat deze commissie opnieuw verschijnt met hetzelfde gesprek. Veel spelers sloegen het tweede deel over en verbrandden onmiddellijk haar bloemen om het proces te versnellen. Vooral omdat het saai was en om slecht weer te vermijden. Genshin-impactEllin heeft wat advies nodig om de houten pop te vernietigen. En hoe vaak daarna? Veel mensen zouden gedacht hebben dat ze al een Favonius-ridder was. Voor nieuwe spelers kan het een uitdaging zijn. Maar spelers na de game klikken gewoon op Elemental Skill of Burst.

Verbeteringen kunnen spelers de mogelijkheid bieden om te kiezen of ze een automatisch gegenereerde commissie of een zelfgekozen commissie op het vacaturebord willen. De oorspronkelijke optie is de standaardoptie die momenteel wordt gebruikt. Geschikt voor casual spelers die snelle commissies willen. De laatste optie is om de reiziger naar het evenementenbord te laten gaan in de buurt van de Adventurer’s Guild van de geselecteerde regio. en kies daar vier commissies. Het is een meer interactieve ervaring en laat die commissies verschijnen.

Genshin-impact Verstuur continu tevredenheidsenquêtes van spelers, zoals: Genshin-impactkarakterontwerponderzoek Ze lijken te luisteren en omgaan met de zorgen van de spelers. Er zijn enkele wijzigingen aangebracht, vooral als het gaat om het polijsten van karakters die niet erg goed zijn. Ambachtelijke landbouw en rollen zijn twee van de grootste thema’s in het spel. En de meeste spelers willen verandering. Het lijkt gewoon oneerlijk wanneer hetzelfde 5-sterrenpersonage minder schade aanricht dan iemand anders vanwege pech met artefacten. Indien Genshin-impact Artefact-systeem kan worden verbeterd. Dan kan de verandering komen tot de dagelijkse commissie.

Vervolg: Genshin Impact moet meer medelevend zijn voor nieuwe spelers

Warzone Seizoen 2 Herlaad Beste Zwitserse K31 Loadout

Warzone (Seizoen 2): Reload – Beste Zwitserse K31 Loadout

Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.