Waarom Chris en Amanda Amy en Tammy Slaton zouden kunnen vervangen

Waarom Chris en Amanda Amy en Tammy Slaton zouden kunnen vervangen


Amy en Tammy hebben misschien geen tijd voor seizoen 4 van 1000-lb Sisters. Fans denken dat Chris en Amanda de plekken van hun zussen als de sterren van de shows zouden kunnen innemen.

Amy en Tammy Slaton hebben geleid Zusters van 1000 pond sinds 2020, maar na de dramatische conclusie van seizoen 3, denken de volgers van de familie Slaton dat de broers en zussen van Amy en Tammy, Chris Combs en Amanda Halterman, de nieuwe gezichten kunnen worden van de franchise voor gewichtsverlies. Amy en Tammy hebben gediend als fantastische sterren voor Zusters van 1000 pond gedurende de hele serie, maar kijkers denken dat de enige manier om de show te redden is om fan-favoriete broers en zussen, Chris en Amanda, het middelpunt van seizoen 4 en daarna te hebben. Van hun connectie met kijkers tot de overweldigde schema’s van Amy en Tammy, dit is waarom fans denken dat Chris en Amanda Amy en Tammy zouden kunnen vervangen in Zusters van 1000 pond seizoen 4.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Om het zachtjes uit te drukken, hebben Amy en Tammy gecompliceerde ervaringen gehad terwijl ze in de hoofdrol speelden Zusters van 1000 pond seizoen 1, 2 en 3. Amy en Tammy kwamen overeen om het voortouw te nemen Zusters van 1000 pond als een manier om zichzelf te motiveren om door te gaan met hun doelstellingen voor gewichtsverlies en bariatrische chirurgie te ondergaan. Helaas zijn Amy en Tammy niet helemaal succesvol geweest in het volhouden van hun fitness-speurtochten tijdens hun gezamenlijke run in Zusters van 1000 pond. Gelukkig hebben Amy en Tammy hun broers en zussen erbij gekregen Zusters van 1000 pond om hen te helpen hun gezondheidsambities waar te maken wanneer ze het momentum hebben verloren. Na de gedenkwaardige finale van seizoen 3 geloven fans dat Chris en Amanda Amy en Slaton kunnen vervangen in Zusters van 1000 pond seizoen 4.


Gerelateerd: 1000-Lb Sisters: waarom Tammy Slaton nooit een afdeling van de staat zal zijn

tegen het einde van Zusters van 1000 pond seizoen 3, hadden de volgelingen van de familie Slaton het vertrouwen verloren in Amy en Tammy’s potentieel om af te vallen. Ook al kreeg Amy Slaton eind dit jaar wel een maagbypassoperatie… Zusters van 1000 pond seizoen 1, Amy’s arts vertelde haar dat ze haar fitnessdoelen niet haalde in het laatste hoofdstuk van de gezondheidsonderneming van de familie Slaton. Bovendien werd Tammy in seizoen 3 zwaarder en werd ze met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat ze tijdens de finale haar vermogen om te ademen verloor. Hoewel fans hopen Zusters van 1000 pond seizoen 4 is niet ver weg, kijkers zien niet hoe Amy en Tammy de hoofdpersonen van de reality-serie kunnen blijven terwijl Amy druk bezig is met de voorbereiding van haar volgende baby en Tammy herstellende is in een revalidatiecentrum. Fans vinden dat Chris en Amanda het roer moeten overnemen van Zusters van 1000 pond seizoen 4 in de plaats van hun zussen.


Amanda Slaton in zusjes van 1000 pond

Hoewel de gewichtsverliesreizen van Amy en Tammy de ruggengraat waren van Zusters van 1000 pondzouden fans graag zien hoe Amanda en Chris Combs in seizoen 4 blijven werken aan hun eigen gezondheidsondernemingen. Chris en Amanda maakten pas kennis met de Zusters van 1000 pond serie om hun jongere zussen te ondersteunen, maar Chris en Amanda hebben laten zien dat ze meer dan genoeg charisma hebben om de show alleen te leiden. Een Reddit-gebruiker deelde, “Ik zou het niet erg vinden dat Amanda en Chris grotere rollen spelen in de show.” Kijkers zijn het erover eens dat Zusters van 1000 pond zou kunnen vertrouwen op Amanda en Chris om het over te nemen als Tammy’s toestand verslechtert, zoals een andere commentator theoretiseerde, “Eerlijk gezegd denk ik dat TLC de grond daarvoor een beetje aan het voorbereiden is.” Hoewel ze misschien niet zoveel drama brengen als Tammy, maakt de genegenheid van fans voor Amanda en Chris hen de voor de hand liggende keuze om hun zussen te vervangen.


Amy en Tammy zijn erin geslaagd om te dragen Zusters van 1000 pond jarenlang, maar kijkers denken dat de sterren moeten aftreden en hun geliefde broers en zussen het over moeten laten nemen. Gebaseerd op de veeleisende levens van Amy en Tammy en de populariteit van Chris en Amanda, denken fans dat Chris en Amanda Amy en Tammy kunnen vervangen in Zusters van 1000 pond seizoen 4. Hopelijk kunnen Chris en Amanda de druk aan waarmee Amy en Tammy als de sterren van Zusters van 1000 pond.

Vervolg: 1000-Lb Sisters: waarom Tammy Slaton steeds verbannen wordt van TikTok

Bron: comefromawayfan2022/Reddit

Jasmine Pineda Hair Wig Tell-All in 90 dagen verloofde 2

90 dagen verloofde: de hartverscheurende reden waarom Jasmine een pruik draagt


Over de auteur

Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.