Spotify vond nummers leuk die niet worden gesynchroniseerd en hoe dit te verhelpen

Spotify vond nummers leuk die niet worden gesynchroniseerd en hoe dit te verhelpen


Het is ongelooflijk handig om al je Spotify-luisteren, afspeellijsten en geliefde nummers te synchroniseren tussen apparaten. Helaas werkt het niet altijd.

Het synchroniseren van je favoriete nummers op verschillende apparaten is een van de dingen die Spotify doet het het beste – maar wat moet je doen als je favoriete nummers niet meer worden gesynchroniseerd? Bugs en glitches zijn tegenwoordig een verwacht onderdeel van elke app. En ze kunnen om een ​​groot aantal redenen gebeuren. Er kan een serverprobleem zijn met de ontwikkelaar van de app, een foutieve update of iets anders. Naarmate aanvragen steeds ingewikkelder worden, is de kans groter dat er iets misgaat.

Dat is het geval met Spotify. Hoewel sommige mensen Spotify misschien zien als ‘slechts’ een app voor het streamen van muziek, is er: dus er veel meer aan. De Spotify-app heeft ook podcasts, spraakbediening, tal van functies voor delen en, belangrijker nog, naadloze synchronisatie op al je apparaten. Zelfs als je de Spotify-app op je computer, telefoon, smartdisplay en tv hebt, worden al je activiteiten opgeslagen en tussen beide gesynchroniseerd. Het is een van Spotify’s grootste troeven, ervan uitgaande dat het werkt.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Gerelateerd: Hoe u uw luistergeschiedenis kunt vinden op Spotify (mobiel en desktop)

Een van de meest voorkomende klachten onder Spotify-gebruikers is dat favoriete nummers niet altijd correct worden gesynchroniseerd. Als je een nummer leuk vindt op het ene apparaat, zou dat moeten weerspiegelen in de Spotify-app op je andere gadgets. Helaas gebeurt dit niet altijd. Het doorbladeren van de Spotify Community-website bevestigt dit snel. Een gebruiker zegt dat ze “Ik vond veel nummers leuk in de Windows 10-app, en geen enkele verschijnt als “Geliked” in mijn iPhone-app.” Een andere Spotify-gebruiker meldde een soortgelijk probleem en zei: “Ik gebruik Spotify veel op mobiel, daarom vind ik de nummers op de mobiele app meestal leuk. Mijn probleem is dat een paar nummers die ik leuk vond in de mobiele app niet worden weergegeven op de nummers die ik leuk vond op Windows.”


Hoe Spotify Like-nummers te repareren die niet worden gesynchroniseerd

Spotify meerdere

Als je ook hebt ontdekt dat je favoriete Spotify-nummers niet worden gesynchroniseerd, is het goede nieuws dat er een paar manieren zijn om dit op te lossen. De beste oplossing is om opnieuw te synchroniseren tussen uw Spotify-apparaten. Zorg er eerst voor dat de Spotify-app op al je apparaten (je computer, tablet, telefoon, enz.) is gesloten. Zodra dat is gebeurd, open je de Spotify-app op je telefoon, zoals een nummer, wacht een paar seconden en stel Spotify vervolgens in op de offlinemodus (tik op het instellingenpictogram in de rechterbovenhoek, tik op ‘Afspelen’ en tik op ‘Offline’) . Nadat u de offlinemodus hebt ingeschakeld, sluit u de Spotify-app op uw telefoon, opent u deze opnieuw, schakelt u de offlinemodus uit en start u Spotify op uw computer, tablet of welk apparaat dan ook waarmee de favoriete nummers niet werden gesynchroniseerd. Als alles werkt, zouden gelikete nummers nu als normaal moeten worden gesynchroniseerd.


Mochten geliefde nummers niet synchroniseren na het volgen van deze stappen, dan is een andere oplossing om uit te loggen bij uw Spotify-apps en er opnieuw op in te loggen. Het is alsof je een computer uit- en weer aanzet om een ​​bug op te lossen die niet weggaat. Het klinkt te simpel om te werken, maar soms is het precies wat je moet doen. Probeer op dezelfde manier in te loggen op uw Spotify-account vanaf een ander wifi-netwerk of mobiele dataverbinding. Als dat dingen oplost, is het mogelijk een probleem met uw internet- of telefoonservice thuis en niet met Spotify.

Als Spotify-nummers leuk zijn nog steeds niet synchroniseren, kan het aan Spotify een probleem zijn dat u niet zelf kunt oplossen. Hoewel klachten over het probleem dateren uit 2019, heeft Spotify het in april 2022 opnieuw aangepakt – om te bevestigen dat het op de hoogte is van het probleem en onderzoekt wat er mis is. Je moet nog steeds zelf proberen om dingen op te lossen, maar als al het andere faalt, moet je misschien achterover leunen en wachten op Spotify om er iets aan te doen.


Volgende: Waarom staat ‘The Chronic’ niet op Spotify?

Bron: Spotify (1), (2), (3)

Marvel Netflix TV-serie Daredevil Jessica Jones Luke Cage Iron Fist Punisher

Disney+ herstelt Stan Lee & Cathey-eerbewijzen op Netflix Marvel-shows


Over de auteur

Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.