Gaten Matarazzo heeft gelijk over Dustin/Steve Stranger Things Spin-off

Gaten Matarazzo heeft gelijk over Dustin/Steve Stranger Things Spin-off


Dustin en Steve behoren tot de meest geliefde personages van Stranger Things, maar acteur Gaten Matarazzo heeft gelijk over het potentieel van hun spin-offshow.

Hoewel een op Dustin en Steve gerichte serie een van de meest populaire is Vreemde dingen spin-off ideeën, serie ster Gaten Matarazzo heeft gelijk over het potentieel van de show. Zelfs Vreemde dingen seizoen 4 is nog niet eens op Netflix aangekomen, fans van de hitshow speculeren al over het potentieel voor spin-offs. Het gerucht gaat dat de show na het einde van seizoen 5 stopt, maar dit betekent niet noodzakelijk het einde van de Vreemde dingen universum als geheel.

Volgens Netflix co-CEO Ted Sarandos, Vreemde dingen zou in de rij kunnen staan ​​om meerdere spin-offs te ontvangen zodra de serie zelf tot een einde komt. Dit nieuws heeft onvermijdelijk geleid tot een vlaag van online speculatie van fans die debatteren over welke personages en sterren een eigen show verdienen in het fictieve universum. Een populaire combinatie in Vreemde dingen is Steve en Dustin, hoewel een van de acteurs van het personage begrijpelijkerwijs terughoudend is over het vooruitzicht van deze spin-off.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Gerelateerd: Superhelden en vreemde dingen kunnen de Firestarter-remake van Stephen King verpesten

Als Vreemde dingen breidde de reikwijdte uit, de serie groeide uit tot een steeds grotere castlijst en gaf ondersteunende sterren meer schermtijd bij elk voorbijgaand uitje. Twee grote begunstigden hiervan waren Joe Keery’s verloste voormalige pestkop Steve en de sympathieke komische noot Dustin, die in seizoen 2 en 3 een onwaarschijnlijk en niet te stoppen paar bleek. merkte op dat dergelijke een Vreemde Dingen spin-off kan een beperkt potentieel hebben. Matarazzo zei dat hij een Dustin en Steve-serie zou goedkeuren met het voorbehoud van “als ze er geen volledige show van hebben gemaakt… zijn er wekelijkse afleveringen van kleine grappen waar ze in verzeild raken. Zo nu en dan, zoals een sketchshow… Ik weet niet of een volledige spin-off van Dustin en Steve duurzaam is.”


Het bewijs is te vinden in Vreemde dingen seizoen 3, waarvan de vele subplots weinig ruimte lieten voor karakterontwikkeling in hun snelle, actie-zware verhalen. In dat overvolle seizoen vergrootte de relatief trage verhaallijn van Dustin en Steve de chemie van het paar met een dwaas verhaal over Sovjetwetenschappers die een geheime onderzoeksbasis verbergen in een winkelcentrum in een klein stadje. Het was een grappig, vergezocht uitgangspunt en het subplot was een goed kanaal om Robin en Erica te vestigen, maar zelfs met alle vier de komische personages die hun best deden, duurde het verhaal te lang en was het slechts een van de zes hoofdplots. in het seizoen.


Het feit dat veel critici en fans wilden dat het verhaal van Dustin en Steve eerder in de hoofdplot zou passen, bewijst dat Vreemde dingen zou een spin-offfout maken door een volledige show rond het duo te centreren. Het lijdt geen twijfel dat de fan-favorieten een uitstekende chemie hebben en een aantrekkelijk duo vormen, maar Matarazzo heeft gelijk als hij opmerkt dat minder meer is als het om komische personages als Dustin en Steve gaat. Alleen de tijd zal leren of de makers van Vreemde dingen neem dit advies ter harte, zowel in spin-offs als komende seizoenen, hoewel kijkers zullen weten zodra seizoen 4 van de Netflix-hit later dit jaar arriveert.


Meer: Stranger Things seizoen 4 kan 5 schurken terugbrengen (en wat het meest waarschijnlijk is)

Walter White van Breaking Bad aan de telefoon, een verband over zijn neus.

De nieuwe tv-show van Vince Gilligan is heel anders dan Breaking Bad


Over de auteur

Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.