In de teksten van Rihanna met 'RHONY'-ster Leah McSweeney

In de teksten van Rihanna met ‘RHONY’-ster Leah McSweeney


Mentaal mentaliteit! De echte huisvrouwen van New York ster Leah McSweeney sprak over zijn vriendschap met Rihanna – ze sturen sms-berichten! – en kon niet anders dan enthousiast zijn over de ultrastijlvolle zwangerschap van de zangeres.

“We hebben ge-sms’t”, zegt Married to the Mob-maker, 39 wij wekelijks exclusief over hoe zij en de oprichter van Fenty Beauty, 34, in contact blijven. “Natuurlijk ben ik blij voor haar. Ze is gewoon – ik bedoel, de manier waarop ze de zwangerschap rockt, is anders dan alles wat ik ooit heb gezien.

McSweeney, die 14-jarige dochter Kier deelt met haar ex Rob Cristofaro, onthulde ook dat zij en de popsuperster hun zwangerschapservaringen bespraken. (Rihanna verwacht haar eerste kind met haar vriendje A $ AP Rocky.)

“Ik vertelde hem onlangs over het feit dat ik aan het einde van mijn zwangerschap nauwelijks kon slapen omdat je zo dik bent”, voegde ze eraan toe. chaos theorie onthult de auteur. “En je zegt, ‘Oh, deze baby.’ En ik had het gevoel dat ik brandend maagzuur had en zo.

Leah McSweeney en Rihanna.

Charles Sykes/Bravo; Shutterstock

Hoewel ze het prima vond om zwangerschapssymptomen te bespreken met de ‘Diamonds’-artiest, was McSweeney onvermurwbaar om geen woorden van wijsheid uit te delen.

“Ze vraagt ​​me er niet naar, dus ik ga haar geen ongevraagd advies geven”, lacht ze en merkt op dat als ze “iemand advies zou moeten geven, het zou zijn om naar niemand te luisteren omdat iedereen iedereen iets heeft Te doen”. erover zeggen. Ze voegt eraan toe: “En uiteindelijk hebben vrouwen al millennia lang baby’s gebaard en voor ze gezorgd. Wij doen het gewoon.

Het kind van Rihanna en A$AP Rocky zal ongetwijfeld een modebord zijn, en de realityster merkt op dat ze de “Umbrella”-zangeres “echt nodig” heeft om wat “moederschapsdingen” van Married to the Mob te sturen.

De ontwerper van Savage x Fenty staat bekend als een fan van McSweeney’s kledinglijn. De inwoner van Barbados wierp zelfs schaduw naar de inwoner van New York RHONY Co-ster Zanger Ramona toen ze verscheen, vertel het merk.

Tijdens een aflevering van de show in juli 2021 noemde de 64-jarige Fashion Institute of Technology het bedrijf “Leah Mob” of “Mob, Something”, wat McSweeney niet op prijs stelde. “Je bent niet bepaald mijn demografie, dus het is prima”, schoot ze toen terug. “Ik heb Rihanna al in mijn stront, ik wil niet dat je mijn stront draagt.”

De Grammy-winnaar van haar kant deelde vervolgens een foto van zichzelf via Instagram met een “Mob Bitch” t-shirt. “Wat is er gezegd @ramonasinger?😂#RHONY,” schreef ze bij de foto.

“Ik hou zo veel van je😂❤️🔥”, antwoordde McSweeney en plaatste de afbeelding opnieuw op zijn eigen account.

De vrienden ontmoetten elkaar enkele jaren geleden voor het eerst op een Met Gala-afterparty.

“Ik werd voorgesteld aan Rihanna en ze dacht dat ze me al kende – en ze gaf me een enorme knuffel en zei: ‘Ik ken jou! ‘” herinnerde de Bravo-ster zich in februari 2020 aan de Daily Dish van het netwerk. “En ik dacht: ‘Eigenlijk ken je me niet. Maar je draagt ​​mijn kledinglijn. Je draagt ​​mijn stempel, en bedankt daarvoor.

“Ze zei: ‘Ben jij het meisje dat dat merkteken maakt?’ en ik had zoiets van, ‘Ja!’ ‘, maakte McSweeney bekend. “Ze was als, ‘Oh, mijn God, kom hier!’ [She] gaf me weer een dikke knuffel en ze was zo cool.

Moms Like Us behandelt al je opvoedingsvragen en geeft een overzicht van al het ouderschapsnieuws van de week.Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.