Zack Snyder's Rebel Moon zou een tweedelig epos worden

Zack Snyder’s Rebel Moon zou een tweedelig epos worden


De volgende Netflix-film van Zack Snyder rebel maan zou een tweedelig epos worden. Netflix ging in zee met de populaire regisseur na zijn vertrek uit het DC Extended Universe. Zack Snyder is al een nieuw filmisch universum begonnen met leger van de dodenmaar zijn liefde voor sci-fi en wereldopbouw bracht rebel maan naar de streamingdienst als een andere potentieel enorme franchise. De film is gebaseerd op Snyder’s pitch sterrenoorlogen film die Lucasfilm doorgaf, die een jonge vrouw volgt, gespeeld door Sofia Boutella, die het gezicht wordt van een opkomend verzet tegen de veroveraars van de melkweg.

Aangekondigd in 2021, heeft Zack Snyder het afgelopen jaar besteed aan het verkrijgen van rebel maan klaar voor de opnames die dit voorjaar beginnen. Boutella was de eerste persoon die zich bij de cast van de film voegde, waar ze een mysterieuze jonge vrouw zal spelen die krijgers van andere planeten verzamelt om zichzelf te verdedigen. Snyder vond ook nog een getalenteerde set om met Boutella te werken aan zijn originele sci-fi-film. Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Doona Bae, Rupert Friend en Stuart Martin voegden zich later bij de cast, net als Ray Fisher, die met Snyder in de DCEU werkte als Cyborg. Als rebel maan voorbereidingen treft om de productie te starten, is nu gemeld dat de plannen van Snyder zelfs groter zijn dan slechts één film.

Een recent verslag van THR merkte op dat Snyder en Netflix overwogen uit elkaar te gaan rebel maan in twee films. De uitlaat verwees specifiek naar de mogelijke tweedelige versies als: “twee epische functies.” De productie start naar verwachting deze maand en duurt tot november. Het is onduidelijk wanneer Netflix van plan is om beide delen van rebel maan. Er is ook een kans op een spin-off bij Netflix als rebel maanDe tweedelige versie van werkt goed. Het nieuws kwam toen de outlet ook onthulde dat Cary Elwes, Corey Stoll, Michiel Huisman en Alfonso Herrera zich bij de cast hebben gevoegd.

het project van rebel maan opgesplitst in twee films is een vroege indicatie van de epische reikwijdte van Snyder’s sci-fi film. Hij vergeleek de film al met de openingsscène van Stalen man op Krypton, evenals de werken van Akira Kurosawa en sterrenoorlogen films. Snyder deelde slechts een paar glimpen van zijn plannen voor rebel maaner werden echter verschillende stukken concept art gebruikt om het verhaal en de beelden te plagen.

Het is niet zo verwonderlijk dat Snyder draait rebel maan van een enkele film tot een tweedelig epos voor Netflix. De streamingdienst is wanhopig op zoek naar meer franchises en het is bekend dat Snyder zijn films langere looptijden geeft. Als hij in staat zou zijn om een ​​vier uur durende reeks te filmen van Justice League tijdens de productie zou een opnameschema van zes maanden hem voldoende materiaal moeten opleveren voor twee films. Het zal nu fascinerend zijn om te zien hoe lang elk van Snyder’s films zal zijn wanneer beide delen worden uitgebracht en hoe Netflix van plan is om de eerste te noemen. rebel maan blijft misschien hangen, maar rebel maan deel 1 kan ook worden gekozen om abonnees op de hoogte te stellen dat anderen onderweg zijn.

Bron: THR

Hoe zit het met Nightmare on Elm Street waar Robert Englund het meest trots op is?

Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.