Costume Split Image Feature

Cookie Run: Kingdom – Gacha-kostuum gebruiken


In een wereld van online games waar iedereen probeert hun held te zijn of het op zijn minst op het digitale rijk te bouwen. Het kan moeilijk zijn om op te vallen. Je begint altijd met dezelfde apparatuur en voorzieningen als iedereen. En het kan behoorlijk wat tijd kosten om extra opties te verdoezelen. om je een unieke stijl te geven

Gerelateerd: Cookie Run Kingdom – De beste koekjesbewaarders

in Cookie Run: Koninkrijk Iedereen begint met cookies die er hetzelfde uitzien. Daarom zal het erg interessant zijn om uw team zo snel mogelijk aan te passen. Hoewel er veel cookies zijn om de samenstelling van het team te veranderen. Je kunt cookies ook vervangen door kostuums.

THEGAMER VIDEO VAN DE DAG

Wat is een kostuum?

Cookie Run: Kingdom zit vol met Meer dan 60 koekjes Elk heeft zijn eigen persoonlijkheid en stijl. Sommige cookies zijn echter populairder dan andere, dus de kans bestaat dat je in hetzelfde cookieteam terechtkomt als de andere spelers die je ontmoet.

om uw team te helpen differentiëren U kunt cookies uitrusten met kostuums. om hun uiterlijk te veranderen Hoewel de kostuums verschillende looks hebben. Maar het zijn puur sieraden. en is van plan om aanpasbare elementen aan uw cookies toe te voegen.

Ontgrendel het kostuum


Je hebt pas toegang tot de kostuums als je genoeg gevorderd bent in het verhaal. vooral wanneer Montblanc-koekjes besloot om naar jouw koninkrijk te verhuizen, ze rende Boutique gacha of kleding.

Volg het verzoek van Montblanc.

Na het filmpje introduceert Montblanc Cookies. U ontvangt een verzoek tot bezorging. Vijf bestellingen van Sweet Jelly Jam kan worden gedaan op Jammer level 2 nadat je kasteel is geüpgraded. wanneer de levering is voltooid, wordt de kostuumgacha ontgrendeld en Montblanc. zal je Rainbow Cubes geven zodat je je eerste set kunt tekenen

regenboogblokjes verzamelen

Na het dragen van de gratis jurk krijg je alleen meer materialen. Gelukkig heeft het Gacha-kostuum maar één ding nodig om je meer kostuums te bezorgen: Regenboog kubussen. Helaas zijn Rainbow Cubes een van de zeldzamere valuta die je in het spel kunt vinden.

Elke keer als ik Gacha-kostuums bezoek? Vereist 300 regenboogblokjes. En er zijn gedetailleerde instructies over hoe u ze kunt krijgen. echter, Elke aflevering heeft risico’s. – De kans bestaat dat je je blokjes kwijtraakt om de set te krijgen die je al hebt.

regenboogkristallen verzamelen


Dropkoekjes krijgen een nieuwe set.

Gacha’s kostuum op het scherm Je hebt de gebruikelijke tekenknop. Maar je hebt nog steeds toegang Rainbow Crystal-winkel In deze winkel kun je direct en zonder risico Epic outfits kopen. Het nadeel is dat elke set vereist: Minstens 100 regenboogkristallen Een valuta die nog zeldzamer is dan Rainbow Cubes.

Terwijl kubussen kunnen worden verkregen door het spel te spelen. regenboogkristal kan alleen: Verkregen door aan het Gacha-kostuum te trekken. Elke keer dat je tekent en een duplicaat krijgt, verdien je ook regenboogkristallen als compensatie. Duplicaten van hogere rang geven meer kristallen.

Volgende: Cookie Run: Kingdom – Beste bescherming tegen cookies


Rune Factory 5 Crafting Table Creatie Proces Animatie

Rune Factory 5: alle recepten voor pantser en accessoires

Lees verder

Over de auteurSource link

Leave a Comment

Your email address will not be published.