Elke arts en metgezel die moet terugkeren voor het 60-jarig jubileum van Doctor Who

Elke arts en metgezel die moet terugkeren voor het 60-jarig jubileum van Doctor Who


Wie moet een uitnodiging ontvangen om Dokter Wie?60-jarig jubileumspecial in 2023? Dokter Wie? heeft behoefte aan regeneratie als het zijn 60e verjaardag nadert. Ondanks wijdverbreide lof voor Jodie Whittaker als de dertiende dokter, is de ambtstermijn van Chris Chibnall als Dokter Wie? showrunner begon verdeeldheid te zaaien en verergerde deze kritiek alleen maar met: Dokter Wie: Flux, die zijn grote vragen onbeantwoord liet, voelde zich overweldigd door een onnodig ingewikkelde uiteenzetting en liet te veel plotgaten achter. Zowel Whittaker als Chibnall zullen in 2022 aftreden, en Russell T. Davies begint zijn tweede periode als showrunner met de 60e verjaardagsspecial in 2023.

Deze herschikking achter de schermen vertrekt Dokter Wie?60e verjaardag van iets van een enigma: de aflevering zal geen gevestigde naam hebben vloeiend Doctor. Als de laatste aflevering van Chibnall eindigt op Dertien regenereert en Davies’ eerste werkdag is Dokter Wie?‘s 60e shindig, zal het volledige debuut van de Veertiende Doctor samenvallen met grote verjaardagsvieringen. Als alternatief zou RTD de veertiende dokter kunnen redden voor seizoen 14 en iets heel anders doen voor het 60-jarig jubileum. Hoe dan ook, het verhaal zal zwaar leunen op de gevestigde terugkeerders.

Dokter Wie?De 60ste verjaardag van zou los moeten staan ​​van de “Doctor’s Day” van het afgelopen decennium, en alles wat gerepatrieerd wordt, moet zowel canoniek als verhalend zijn. Vertegenwoordiging van het hele spectrum van Dokter Wie? tijdperken is ook een noodzaak. Met dit in gedachten, welke artsen en begeleiders zouden een uitnodiging voor het feest moeten ontvangen?

De 12e dokter (Peter Capaldi)

Terwijl “The Day of the Doctor” een solide argument is, is “The Five Doctors” uit 1983 dat aantoonbaar Dokter Wie?de grootste kruisbestuiving. En met Jodie Whittaker die regeneratie vertegenwoordigt. 5 sinds Dokter Wie? opnieuw opgestart, heeft de 60ste verjaardag van Russell T. Davies het potentieel om een ​​moderne “Five Doctors” te zijn. Helaas heeft Christopher Eccleston zichzelf al effectief uit de competitie geschopt, en Whittaker zou maar één aflevering eerder hebben verlaten, dus Peter Capaldi’s Twelfth Doctor voelt als de sterkste spil van deze 60e verjaardag line-up. Als dokter uit het Moffat-tijdperk zou het fascinerend zijn om Capaldi te zien werken naar een script van Russell T. Davies, en nadat zijn wenkbrauwen in 2013 speciaal werden, is het de hoogste tijd dat de Twaalfde Dokter een vol verschijning in een Dokter Wie? jubileum aflevering.

De 11e dokter (Matt Smith)

Matt Smith zat op de console van de TARDIS toen Dokter Wie?De 50e verjaardag van rolde rond en speelde de jonge klopper met het frisse gezicht uit Ten and the War Doctor in “The Day of the Doctor.” Ervan uitgaande dat Smith een gat in zijn filmcarrière kan vinden, is Mr. Raggedy-Man een shoo-in voor ons moderne Time Lord-kwintet, en vergelijkbaar met de rol van Jon Pertwee in “The Five Doctors” versus “The Three Doctors”. ‘Ik zal de meester zijn (niet zo) in plaats van de leerling in Dokter Wie?60e verjaardag speciaal. Smith’s dynamiek met Capaldi zou bijzonder overtuigend kunnen zijn, aangezien deze “jonge” fez-dragende clown Twelve ongetwijfeld tot het einde zou irriteren. Ondanks zijn vertakking naar Hollywood, bleef Matt Smith over het algemeen ruimdenkend toen hem werd gevraagd naar een potentieel Dokter Wie? terugkeren.

De 10e Dokter & Donna Noble (David Tennant & Catherine Tate)

David Tennant heeft zijn . al gemaakt Dokter Wie? terug voor de special van 2013, maar hoewel we Ten al eerder hebben zien mixen met jonge dokters, zou het 60-jarig jubileum iets missen zonder hem. De laatste fulltime metgezel van de tiende dokter, Donna Noble, heeft mogelijk meer karakterafsluiting nodig. Er is veel liefde voor Catherine Tate’s Donna onder Dokter Wie?, en de actrice heeft altijd haar wens geuit om terug te keren sinds ze de TARDIS in 2008 verliet. Donna’s verhaal eindigde tragisch toen een meta-mens / Time Lord-crisis betekende dat alle herinneringen aan reizen met The Doctor werden onderdrukt, anders zou de mentale belasting haar doden. Elf en Twaalf zouden het natuurlijk weten, en hun reacties op het zien van Donna (terwijl ze ook haar grimmige toekomst kenden) zouden Dokter Wie?60ste verjaardag zijn emotionele punch. Net zoals “The Day of the Doctor” de vernietiging van Gallifrey heeft afgewend, kan de gecombineerde intelligentie van vijf Time Lord-geesten misschien een manier bedenken om Donna’s geheugen te herstellen zonder haar hersenen te braden.

De 8e dokter (Paul McGann)

Met Eccleston en Whittaker is het zeer onwaarschijnlijk dat ze betrokken zijn bij Dokter Wie?In de aflevering van het 60-jarig jubileum hebben Capaldi, Smith en Tennant nog twee behoorlijk gekke metgezellen nodig om zich bij hen aan te sluiten, en Paul McGann’s Eighth Doctor zou zeker een populaire keuze zijn onder fans. Na zijn debuut in 1996 Dokter Wie? film, zag McGanns tijdheer zich beperkt tot audio-avonturen en romans, totdat de 50e verjaardag van de online korte film “Night of the Doctor” Eight een live-action terugkeer gaf die hij hard nodig had. Russell T. Davies kan in 2023 nog verder gaan door de Achtste Dokter te integreren in een echte Dokter Wie? tv-aflevering. Als de enige klassieke arts die nog redelijk weg kan komen met het beschrijven van zijn eigenaardige regeneratie, zou Paul McGann de fakkel kunnen dragen voor Dokter Wie?gebeurde in de 60e special…

De voortvluchtige dokter (Jo Martin)

En om zijn toekomst te vertegenwoordigen, wie beter dan Jo Martin’s Fugitive Doctor? Maar Dokter Wie?De 60ste verjaardag van Jodie Whittaker komt te vroeg om te worden gesuggereerd, Martin blijft een relatieve noviteit, die slechts in een handvol afleveringen te zien was tijdens het Chris Chibnall-tijdperk. De rechttoe rechtaan, no-nonsense houding van The Fugitive Doctor zou een perfecte aanvulling zijn op zijn vier opvolgers (met name Tennant), en zijn ervaring in The Division trekt een morele kloof die verder onderzoek waard is. Dan is er nog de vraag of de dokter van Jo Martin zijn ware aard aan de andere vier moet onthullen en een veelzijdig en snel 60ste verjaardagsdebat moet opzetten om je tanden in te zetten. Misschien liegt de voortvluchtige dokter en beweert dat ze een toekomstige regeneratie is, maar een van hen (vermoedelijk Capaldi) komt er uiteindelijk achter dat ze pre-Hartnell is.

Als (Sophie Aldred)

Hoewel The Doctor geen 100% record claimt voor het beschermen van metgezellen tegen dodelijke verwondingen, zwerven een paar TARDIS-vrienden nog steeds over de aarde, en velen verdienen een moderne cameo. Bovenaan deze lijst staat de sidekick Ace van de Seventh Doctor, gespeeld door Sophie Aldred. De heruitgave van 2019 seizoen 26 van GameSpot promoten, Dokter Wie? heeft een online short uitgebracht met een voormalige aas in het heden. Ze runt nu een organisatie genaamd A Charitable Earth (zie je wat ze daar deden?) in Londen, Engeland, wat – zoals we allemaal weten – de favoriete plek van de dokter is. In welk probleem artsen zich ook bevinden tijdens Dokter Wie?60e verjaardag special, Ace kan er zijn om een ​​handje te helpen… en wat nitro-9.

Suzanne

Leuk vinden Dokter Wie?De oorspronkelijke metgezel en geliefde kleindochter van de dokter, het is verbazingwekkend dat Susan nog niet is teruggekeerd naar het moderne tijdperk, haar laatste tv-optreden in ‘The Five Doctors’. Susan werd op aarde achtergelaten door de Eerste Dokter nadat ze verliefd was geworden op een menselijke verzetsstrijder. Zijn avonturen gingen verder in de audioverhalen van Big Finish, maar als de enige bekende familie van de dokter is Susan een van de weinige waardevolle personages die licht kan werpen op het mysterie van het tijdloze kind en waar zijn groten vandaan komen. Susan’s originele actrice, Carole Ann Ford, zou haar rol opnieuw kunnen spelen, maar als er problemen in de familie ontstaan, zou ze sinds haar laatste optreden verschillende keren kunnen regenereren. Dokter Wie?De 60e verjaardag van is een viering ter gelegenheid van de geboorte van de franchise in 1963 – het is logisch om iemand op te nemen die er daadwerkelijk was.

River Song (Alex Kingston)

Niet in de laatste plaats omdat River’s gezicht bij het zien van meerdere artsen in dezelfde kamer een lust voor het oog zou zijn. River heeft sinds haar debuut in 2008 duidelijk unieke relaties gesmeed met de tiende, elfde en twaalfde dokters, dus ze is de verbindende lijm (met andere woorden de scheidsrechter) tussen deze potentiële vijfhoek van Time Lords in de Dokter Wie? 60-jarig jubileumconcert. River Song verscheen voor het laatst in de kerstspecial van 2015, die vlak voor zijn dood verschijnt in ‘Forest of the Dead’, maar River’s chaos Dokter Wie? door de chronologie kan een terugkeer nooit worden uitgesloten. Als elke wedergeboorte zijn eigen metgezel brengt, Dokter Wie?De 60e special loopt het risico vol te zitten met plus-enen. River terugbrengen – zoals een metgezel die drie artsen al weten – is veel logischer.

Jo Grant, Benton en Yates (Katy Manning, John Levene en Richard Franklin)

Toen de Derde Doctor verbannen werd naar de aarde en gedwongen werd om bevriend te raken met UNIT, vormde hij een kleine kern van bondgenoten bestaande uit Brigadier Lethbridge-Stewart, Jo Grant, Sergeant Benton en Kapitein Yates. Hoewel de brigadegeneraal helaas niet meer bij ons is, blijft UNIT actief dankzij zijn dochter op het scherm, Kate Stewart. Grant, Benton en Yates zouden tegen die tijd allemaal al lang met pensioen zijn Dokter Wie?De 60ste verjaardag van vindt plaats, maar Kate Stewart kan in een situatie terechtkomen waarin het huidige personeel van UNIT in gevaar komt, dus schakelt ze drie van haar vaders oude vrienden in om The Doctors te helpen de dag te redden. Het rendement van Katy Manning, John Levene en Richard Franklin zou vertegenwoordigen Dokter Wie?perfect het tijdperk van de jaren 1970.

de conservatieve

“The Day of the Doctor” introduceerde een mysterieus personage met de naam “The Curator”, gespeeld door Tom Baker. Hoewel wordt gesuggereerd dat The Curator een versie van The Doctor is, is hun connectie opzettelijk vaag gelaten – een aangrijpend paasei in plaats van een serieus plotpunt. Met zijn debuut precies tien jaar geleden, is The Curator een natuurlijke toevoeging aan Dokter Wie?‘s 60e verjaardag – maar in plaats van dat Tom Baker de rol opnieuw vertolkt, speelt Peter Davison deze keer misschien het raadselachtige personage, geeft hij wijs advies aan zijn opvolgers en laat hij nog een klein broodkruimelspoor achter met betrekking tot zijn ware aard.

Picard legt Star Trek: Enterprise’s mysterieschip uit na 21 jaar

Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.