Saitama van One-Punch Man staat op het punt zijn sterkste beweging ooit te ontketenen

Saitama van One-Punch Man staat op het punt zijn sterkste beweging ooit te ontketenen


Saitama toonde zijn sterkste, meest belachelijke zet in de strijd tegen Garou in de webcomic, en het staat ook op het punt te gebeuren in de manga.

Fans van One-Punch Man kunnen hun opwinding nauwelijks bevatten omdat het grootste gevecht in de serie eindelijk is begonnen. De onverslaanbare “held voor de hobby”, Saitama, neemt het op tegen de “Hero Hunter” Garou die zijn transformatie in een monster bijna heeft voltooid. Vanwege het origineel One-Punch Man webcomic, die dit deel van het verhaal al liet zien, weten fans van de serie dat Saitama tijdens deze strijd een van zijn meest verwoestende aanvallen zal ontketenen, de absurde “Serious Table Flip”.

One-Punch Man vertelt het verhaal van Saitama, een doorsnee man die volgens hem “voor de hobby” een held werd, maar eigenlijk om zijn sterke rechtvaardigheidsgevoel te volgen. Om onverklaarbare redenen verwierf Saitama een kracht die verder gaat dan wat dan ook ter wereld, wat leidde tot de vervelende (voor hem) situatie dat hij elk gevecht met slechts één klap beëindigt. De belachelijke kracht van Saitama is de basis van de manga, die een parodie is op de superhelden- en shonen-genres. De ondersteunende cast van personages is cruciaal voor One-Punch Manaangezien zij de “gewone” helden zijn die monsters en krachtige tegenstanders moeten bevechten, vaak geconfronteerd met onoverkomelijke kansen, wat leidt tot een climax waarin Saitama opduikt en alles met één klap beëindigt, meestal zonder dat iemand het merkt.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Gerelateerd: Het volgende gevecht van One-Punch Man zal de ware held van de serie bepalen

In de loop van de serie liet Saitama een reeks aanvallen zien die perfect passen bij de parodietoon van de manga. Er zijn twee groepen: Normal Series en Serious Series. Voor de Normal Series doet Saitama heel weinig moeite voor zijn aanvallen, die qua stijl erg los lijken, maar door zijn enorme kracht en snelheid maken ze tegenstanders gemakkelijk af. In Serious Series steekt Saitama nog steeds niet veel moeite in zijn aanvallen, maar zijn gezicht ziet er serieuzer uit. Deze bewegingen zijn veel indrukwekkender dan zijn ‘normale’: er is aangetoond dat ze de wolken op wereldschaal scheiden, of de oceaan in tweeën splitsen, maar Saitama beschouwt ze eigenlijk niet als iets bijzonders. Tot nu toe heeft de digitale manga Serious Punch, Serious Side Hops en Serious Squirt Gun laten zien. Een vierde techniek, en zonder twijfel de meest belachelijke, komt mogelijk binnenkort, gebaseerd op de webcomic.


De webcomic heeft het gevecht tussen Saitama en Garou al laten zien, dat net is begonnen in de digitale manga. Op een gegeven moment graaft Saitama zijn vingers in de grond en gebruikt hij “Serious Table Flip”, wat in wezen een heel deel van de stad waar ze tegen vechten duizenden meters de lucht in gooit. De film is zo krachtig en zo plotseling dat Garou’s gevoel voor zwaartekracht en evenwicht ernstig wordt aangetast, waardoor hij zich voelt als een gekooid insect waarmee door een kind wordt gespeeld. Een Quora-gebruiker berekende hoeveel kracht dat in het echte leven zou vereisen, en het is onbegrijpelijk.

One-Punch Man doet geweldig werk door een rare maar lonende mix van gevoelens bij zijn lezers te creëren. Ze weten dat, wanneer Saitama opduikt, zijn belachelijke kracht elke huidige dreiging zal overweldigen, maar in plaats van saai of teleurstellend te zijn, schept dit nog meer verwachtingen voor het moment waarop hij zijn kracht zal tonen en de schurk zal vernederen. De Serious Table Flip-beweging was precies een van die epische momenten, en fans blijven erover praten en noemen het een van de meest belachelijke, maar tegelijkertijd geweldige Saitama-momenten.


Lezers van de One-Punch Man digitale manga zou opgewonden moeten zijn voor het moment waarop de Serious Table Flip zal worden weergegeven door Yusuke Murata’s prachtige kunst.

Volgende: One-Punch Man onthult eindelijk Saitama’s adembenemende ware kracht

Star trek picard renee legt Star Trek Enterprises Mystery Ship uit

Picard legt Star Trek: Enterprise’s mysterieschip uit na 21 jaar


Over de auteur

Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.