Marvel's Asian Heroes verenigen zich voor AAPI Anthology First Look

Marvel’s Asian Heroes verenigen zich voor AAPI Anthology First Look


Mei is officieel Aziatisch-Amerikaanse en Pacific Islander Heritage Month en wonder is van plan om het in stijl te vieren via hun tweede Marvel-stem bloemlezing. Uitgebracht in januari 2022, de eerste Marvel-stem diende om inheemse en Indiaanse helden te vieren onder de vlag van Marvel, zoals Echo, Mirage en Forge. Dit werd gedaan om de National Native American Heritage Month in november te vieren.

Deze keer, Marvel-stem probeert de beste Aziatische, Aziatisch-Amerikaanse en Pacific Islander-superhelden op zijn selectie te verzamelen. Deze indrukwekkende namen en gezichten die Marvel in de schijnwerpers hoopt te zetten, zijn onder meer mevrouw Marvel, Shang-Chi, Jimmy Woo, Wong en Mantis van Kamala Khan. Door middel van een reeks verhalen en kunstwerken probeert Marvel zijn helden te verheffen via een getalenteerde cast van Aziatische en AAPI-schrijvers en kunstenaars.

Pornsak Pichetshote, Crees Lee, Sabir Pirzada, Eric Koda, Jeremy Holt, Kei Zama, Emily Kim en Ricki Yagawa behoren tot de cast van sterschrijvers en artiesten die verhalen hebben bijgedragen aan deze bloemlezing. Bovendien, Marvel Voices: Identiteit #1 zal een introductie bevatten door Emily Hsu, Senior Manager of Creative Development bij Marvel Games, en een exclusief interview met Janice Chiang, die al meer dan 30 jaar stripboekschrijver is. De officiële Marvel-website heeft een speciale preview van alle vier de aanbevolen verhalen, samen met drie varianten van covers, waaronder Silk, Sunfire en Luna Snow. Marvel Voices: Identiteit #1 wordt op 25 mei lokaal en digitaal uitgebracht.

Het is onduidelijk wat elk verhaal zal bevatten, maar het is duidelijk dat ze zullen dienen als one-shots die een enkel personage in de schijnwerpers zetten of in het geval van de verhalen met Jimmy Woo en Shang-Chi of de laatste met mevrouw Marvel, die de chemie laten zien van deze helden met elkaar hebben. Hoewel de exacte details van de verhalen onduidelijk zijn, is het duidelijk dat het verzamelen van de beste Aziatisch-Amerikaanse, Aziatische en AAPI-helden in één corpus een prestatie is die het waard is om gevierd te worden.

Natuurlijk kunnen sommige lezers naar zoiets kijken en geloven dat al deze helden het waard zijn om gevierd te worden om andere redenen dan hun ras. Hoewel dit waar is, is er ook een demografie van minderheidslezers die opgroeiden en mensen wilden zien die op hen leken, geportretteerd in hun favoriete stripboeken en superhelden, in een tijd dat zoiets zeldzaam en ongehoord was. Nu maakt een werk als dit het niet alleen mogelijk voor de volgende generatie lezers, maar veel van de vorige generatie lezers die ernaar verlangden, creëren het ook daadwerkelijk als onderdeel van het creatieve team van bloemlezingen. Al met al een geweldige prestatie om op tijd te vieren voor Asian American en Pacific Islander Month wanneer wonder druppels Marvel-stem: Identificeer #1 de 25 mei.

Bron: Marvel

De sterkste vorm van Vegeta wordt officieel bevestigd door Dragon Ball

Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.