Echoes of Mana hands-on hero

Mix van buggy RPG-nostalgie.


Square Enix vierde vorig jaar 30 jaar van zijn Mana-actie-RPG-serie, dus het bedrijf heeft een paar klassieke Mana-games uitgebracht in de Play Store, Trials of Mana en Legends of Mana-klassen. Deze titels zijn een welkom debuut. Maar aangezien de serie nu 30 jaar oud is, is het tijd voor nieuwe games om te knallen en te knallen. Deze game, bekend als Echoes of Mana, is een gratis te spelen gacha-game die vorige week pre-registratie is ingevoerd. Het is bijna officieel gelanceerd.

Gelukkig was Square zo vriendelijk om een ​​testbuild te leveren. Dus ik heb Echoes of Mana ingepakt terwijl ik 40 minuten aan gameplay-opnames maakte, allemaal om je een beter idee te geven van wat je ervan kunt verwachten. Games die in de nabije toekomst worden uitgebracht We hebben ook nuttig advies voor degenen die tijdens deze testfase aan hun reis beginnen.

AndroidPOLICE-video van de dag

De 40 minuten durende gameplay-video hierboven is daadwerkelijk door jou opgenomen. Hier is eerst een voorbeeld van de build voor Echoes of Mana (niet bewerkt om een ​​duidelijker beeld te geven van de prestaties van de game). Dat betekent dat het spel nog niet voorbij is. Daarom kunnen sommige van de bugs en problemen die ik tegenkwam, worden opgelost wanneer de game wordt uitgebracht. Toch waren de problemen die ik tegenkwam talrijk. Dat beledigde mijn mening over dit spel. Laten we eens kijken waarom dat is.

Het is duidelijk dat Square alles uit de kast heeft gehaald in de verhaalgestuurde game Echoes of Mana, met een verhaallijn die veel van de eerdere werken in de serie omvat. Met klassieke personages om het verleden te voelen. Helaas is het verhaal ontzettend saai. Gevuld met te veel betekenisloze berichten voor de eentonigheid, ja, we zullen de mana opnieuw moeten redden. en om de een of andere reden voelt deze reis meer alsof het is geschreven over het verzamelen van oude en nieuwe personages in het Mana-universum dan dat het een spannend verhaal moet vertellen.


Ga verder dan het ongelooflijk creatieve en saaie verhaal. Er zijn verplichte tutorials die in de loop van de tijd welkom zijn. het staat vol met tekst. Maar zelden wordt de spelmechanica in detail uitgelegd. Je zou denken als de ontwikkelaar je zou dwingen tijd te verspillen met een tutorial die je niet kunt overslaan. Het helpt in ieder geval om de spelmechanica beter uit te leggen. Vooral wanneer het UI-ontwerp van de game verwarrend is. dan weer De casinovloer is ontworpen als een doolhof, net zoals F2P gacha-spellen zijn ontworpen om te rommelen met menu’s en upgrades die worden ondersteund door meerdere valuta’s en krachtsystemen. Het wordt ongelooflijk gemakkelijk voor mensen om te vergeten wat ze uitgeven als ze constant in een staat van verwarring worden gedwongen.

En vanaf hier wordt het alleen maar erger. Ik ging de tutorial boss fight in na 6 minuten in mijn gameplay-video. Om 07:28 uur stopte de game halverwege het gevecht met de baas om alle gamegegevensbestanden te downloaden. Ik vermoed dat dit is gedaan met als doel ervoor te zorgen dat de speler de speler blijft wanneer hij wordt geconfronteerd met enorme gegevensdownloads. Omdat spelers willen zien hoe de eindbaasgevechten zullen eindigen. Het downloaden van deze gegevens duurde meer dan vijf minuten. (En ik heb dit onbewerkt in de videogame gelaten. Dus je kunt zien hoe vervelend het is). Eerlijk gezegd is dat een afschuwelijk gamedesign. Er is geen excuus voor.


Echo's van Mana setup graphics

Dan is er de efficiëntie van het spel. wat om de een of andere reden lang duurt om te laden met rare zwarte schermgaten tussen elke scène. erg hartverscheurend, vooral met hoe vaak dit gebeurt. Dit is ongebruikelijk voor games met ongelooflijk solide vectorafbeeldingen en animaties. Omdat prestaties het laatste punt zouden moeten zijn voor games die eenvoudige 2D-graphics bieden, is mijn telefoon constant heet om aan te raken. Oven in mijn hand Games die niet verder kunnen dan 60FPS, natuurlijk heb je lage, standaard en hoge grafische opties, hoewel ik vond dat deze instellingen weinig effect hadden op de framesnelheid of hitte van het apparaat.

voor spelstijl Het is oppervlakkig. Zoals we al duizenden keren hebben gezien. waar je sterpersonages verzamelt om teams te vormen voor je teamrollenspelgevechten. Deze gevechten zijn in ieder geval realtime. Je bestuurt dus al je personages. Wissel ze meteen om. Het hangt af van de vaardigheid die je nodig hebt om van de laatste ronde slechteriken af ​​te komen. Dit shuffle-systeem is vergelijkbaar met dat in Trials of Mana, dus er zijn enkele strategieën die je zult vinden als je je team opbouwt en een level omhoog gaat. maar zelfs relatief ondiep. Er is ook een automatische gevechtsoptie. want natuurlijk is er Voor alle doeleinden De gameplay-loop volgt elk gacha-spel. Maar deze keer is er een mana skin slap bovenop.

Natuurlijk zal Echoes of Mana gratis worden uitgebracht en hoewel de Play Store de in-app-aankopen van de game nog niet heeft vermeld, is dit nog niet bekend. Er zijn natuurlijk demo-builds beschikbaar en IAP’s kosten tot $ 79,99 per stuk. Deze zijn voornamelijk bedoeld voor het kopen van in-game valuta die edelstenen worden genoemd. Maar je kunt nog steeds oogsttickets met 4 sterren kopen (wat nieuwe tekencombinaties betekent), hoe je ze ook snijdt. Je hebt ook een aantal manieren om te betalen voor het rechtstreeks trekken van je personage. Dit betekent dat dit spel per definitie loont om te winnen. Gelukkig zijn er geen PvP-elementen, alleen co-op, dus op zijn minst. Betalen om spelers te winnen zal je ervaring niet verpesten.

Uiteindelijk eindigde mijn gameplay-video met de titel vergrendeld tijdens de animatie-tutorial. Ik moet de opname stoppen om de opname af te ronden. Dit vat mijn ervaring met Echoes of Mana perfect samen. zoals het is De preview-build is ongelooflijk buggy. met veel prestatieproblemen, wat zorgwekkend is naarmate we dichter bij de release komen. Ik hoop dat Square plannen heeft om meer te polijsten voordat de game wordt gelanceerd. Maar oninteressant verhaal, solide 2D-graphics. En het spelen van de verouderde Gacha-games van jaren geleden liet niet veel te wensen over. Het zou natuurlijk leuk zijn om weer terug te kunnen keren naar het Mana-universum. Maar helaas kunnen de gameplay en graphics nauwelijks een kaarsje aansteken voor de klassiekers in de serie.


Echo van Mana Hero

Maak kennis met de nieuwe Mana-game van Square Enix — pre-registratie begint vandaag.

Lees verder

Over de auteurSource link

Leave a Comment

Your email address will not be published.