Top 10 PSP-games die Redditors hopen te zien in de nieuwe PlayStation Premium-lidmaatschapsoptie

Top 10 PSP-games die Redditors hopen te zien in de nieuwe PlayStation Premium-lidmaatschapsoptie


PlayStation heeft zojuist een volledige verschuiving aangekondigd in zijn lidmaatschapsopties. De nieuwe abonnementsservice biedt verschillende toegangsniveaus, waarbij het basispakket dezelfde voordelen biedt die PlayStation Plus eerder toekende, en het Premium-pakket spannende toegang biedt tot honderden nostalgische gametitels van eerdere systemen.

GERELATEERD: 10 beste klassieke games die Redditors willen zien toegevoegd met het PlayStation Extra- en Premium-lidmaatschap

Een systeem waarvan de gamefans graag zien dat ze beschikbaar komen op de PS4 en PS5, is de PlayStation Portable of PSP. Dit draagbare spelsysteem werd voor het eerst uitgebracht in 2005 en hoewel het nooit dezelfde aantrekkingskracht heeft gekregen bij fans als typische PlayStation-consoles, heeft het, evenals zijn games, een nostalgische plaats in de harten van veel gamers. Om deze reden gonzen Redditors van de belofte dat deze games beschikbaar zijn om te spelen op hun nieuwere systemen en delen ze wat ze het meest hopen te zien.

10 Monster Hunter Freedom Unite

Gameplay van Monster Hunter Freedom Unite voor iOS

Redditor The-Zarkin90 koos, met instemming van talloze andere gebruikers, voor Monster Hunter Freedom Unite als het spel dat ze het meest ‘hopen te zien’. Deze game is oorspronkelijk uitgebracht in 2008 als een uitbreiding op: Monster Hunter Vrijheid 2 en werd al snel een van de meest populaire spellen om met vrienden te spelen.

De titel heeft meer dan 500 uur aan gameplay, met een verscheidenheid aan monsters om te verslaan met unieke wapens tijdens spannende missies. De mogelijkheid om samen te werken met je vrienden is er een waar gamers van moeten profiteren in deze game, waardoor het gemakkelijker wordt om moeilijkere vijanden aan te pakken, wat een des te opwindender ervaring creëert.

9 Patapon

Personages uit het spel Patapon 3 vallen een boom aan

Patapon is een uniek spel dat wordt beschreven als een oorlogsstrategiespel met een twist. Spelers gebruiken ritme om een ​​opeenvolging van beats te creëren om een ​​leger van oogbollen genaamd “Patapons” te besturen.

Deze leuke en verrassend uitdagende game was een andere grote keuze voor Redditors, waarbij gebruiker Tmarikdidniets verkeerds specifiek citeerde “Patapon 1″ als de beste van de Patapon spellen. De game heeft twee vervolgen gekregen sinds de release van de eerste game in 2008, maar het origineel heeft nog steeds een speciaal plekje in de harten van fans.


SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

8 Final Fantasy VII: Crisis Core

De PSP had er nogal wat Final Fantasy titels, maar Redditor WexGC92 hoopt specifiek op Crisis Kern.” Final Fantasy VII: Crisis Core dient als een prequel voor de PlayStation-titel Final Fantasy VIIen vindt plaats zeven jaar vóór de gebeurtenissen die volgen op Cloud in zijn spel.

Crisis KernDe hoofdpersoon, Zack Fair, is lid van de SOLDIER-organisatie en heeft de taak om het mysterie van een vermiste SOLDIER-agent op te sporen en op te lossen. De Final Fantasy games staan ​​bekend om hun verwarrende verhaallijnen, maar dat weerhoudt fans er niet van om ze te aanbidden, waardoor dit een titel is die in de premiumcollecties moet worden opgenomen.


7 Ace Combat X: Skies Of Deception

aasgevecht 7

De favoriete titel van Redditor DTravers voor de PSP is Ace Combat X: Skies of Deception. Dit spel maakt deel uit van een reeks van Ace Combat-titels en is een vluchtsimulatiespel. Het is de eerste die is uitgebracht voor de PSP. In deze titel moeten spelers missies voltooien met verschillende soorten doelen.

GERELATEERD: 10 beste indiegames nu op PS, volgens Metacritic

Bij alle missies moet de speler de controle over een vliegtuig overnemen en doelen op de grond of in de lucht uitschakelen. DTravers stelt dat “het verhaal een beetje generiek is, maar de meeste missies spelen anders af, afhankelijk van de volgorde waarin je ze kiest”, waardoor dit spel redelijk dynamisch en erg leuk is om te spelen.


6 Final Fantasy Tactics: The War of the Lions

Final Fantasy Tactics oorlog van leeuwen omslag

Redditor WexGC92 heeft dat gedeeld Final Fantasy Tactics: War of the Lions is “geruchten” dat er een remake in de maak is, maar ze hopen nog steeds dat de PSP-versie een optie kan zijn voor de Premium-abonnementsgames. De game is een klassiek turn-based tactisch rollenspel en is een remake van het origineel Final Fantasy-tactieken die in 1997 voor de PlayStation werd uitgebracht.

De game volgt een oorlog tussen twee koninkrijken en vertelt het verhaal vanuit het perspectief van beide kanten. De titel wordt aanbeden vanwege zijn interessante verhaal en vanwege zijn verbazingwekkende Final Fantasy soundtrack die een hoofdbestanddeel van de franchise is geworden.


5 Dissidia 012 Final Fantasy

Final Fantasy Dissidia 012 Cover

Redditor Dmarty77 “hoopt serieus op” Dissidia 012,” een andere Final Fantasy titel, maar dat wijkt af van de hoofdlijn Final Fantasy spellen. Het werd in 2011 uitgebracht voor de PSP en was bedoeld als een prequel op het origineel Dissidia Final Fantasy spel.

De game bevat een-op-een gevechten en gebruikt dappere aanvallen om punten van hun tegenstander te stelen en hun HP-aanvallen te vergroten. Dit geeft een unieke dynamiek aan het vechtspel, dat, in combinatie met het gebruik van Final Fantasy-zoals verhalen vertellen, maakt het een favoriet onder veel PSP-gamers.


4 Metal Gear Solid: Peace Walker

Metal Gear Solid Peace Walker

Redditor ImAllBamboozled is van mening dat: Metal Gear Solid: Peace Walker blaast de andere draagbare titels van de franchise “in elke categorie uit het water”. De Metal Gear games presteren bijna altijd goed, ongeacht op welk platform ze worden uitgebracht, maar gamers hebben het vooral naar hun zin gehad vrede wandelaar. Het is de vijfde aflevering in Metal Gear‘s chronologie en is speciaal voor de PSP uitgebracht.

Het speelt zich af in 1974 en geeft meer uitleg over het algemene verhaal van de franchise, met het achtergrondverhaal van Big Boss en de creatie van Outer Heaven. De game heeft veel van de leuke verborgen details waar fans van verwachten Metal Gearen zal zeker niet teleurstellen als het in de collectie voor PlayStation Plus Premium verschijnt.
3 Final Fantasy IV: De complete collectie

Edward en Harley Final Fantasy IV de volgende jaren

De PSP kreeg exclusief de combinatie van Final Fantasy IV en Final Fantasy IV: The After Yearsevenals de toevoeging van Final Fantasy IV Intermezzo, die het gat tussen de twee games opvult. Hierdoor ontstond een compleet verhaal en werd de originele game van de Nintendo DS-versie vernieuwd met verbeterde poorten.

GERELATEERD: 10 beste games om mee te beginnen voor PlayStation-nieuwkomers

Redditor ImAllBamboozled was van mening dat “de PSP-versie het mooiste sprite-werk heeft”, in vergelijking met de “raar ogende DS-versie”, waardoor deze game een grote potentiële aanwinst is voor de PlayStation Premium-collectie.


2 Ratchet & Clank: grootte is belangrijk

Ratchet schiet op een monster in Ratchet & Clank: Size Matters

De Ratchet & Clank games zijn een andere nostalgische verzameling voor veel gamers. De games gebruiken schattige en leuke personages om eenvoudige verhalen te vertellen, gecombineerd met spannende gevechten en klassieke puzzels. Redditor ImAllBamboozled voelde dat Ratchet & Clank: grootte is belangrijk was niet zo “groot als thuisconsole” R&C games”, maar vindt het net zo leuk.

Het verhaal volgt Ratchet en Clank terwijl ze hun vakantie op het eiland verlaten om een ​​jong meisje in nood te vinden en onderweg vergeten ontdekkingen te doen. Deze game is geweldig voor alle leeftijden en is een geweldige introductie tot de franchise, gezien het kortere formaat.


1 Jeanne d’Arc

Afbeelding van gameplay in de PSP-game Jeanne d'Arc

Redditor Jellye gelooft dat als gamers “genieten van tactische RPG’s”, ze zullen genieten Jeanne d’Arc, noemde het ‘fantastisch’. Het spel werd in 2007 exclusief voor de PSP uitgebracht en is uniek omdat het een semi-historische kaart van het 15e-eeuwse Frankrijk gebruikt. Het verhaal is losjes gebaseerd op Jeanne d’Arc, een patroonheilige die een symbool is geworden van de Franse revolutie.

Als een gamer van geschiedenis, geweldige kunst en muziek houdt en van een tactiele spelstijl houdt, willen ze deze game misschien zoeken in de verzameling PSP-games om deel uit te maken van de Premium-optie.

VOLGENDE: 9 projecten om naar uit te kijken na de release van PlayStation Production’s Uncharted

Gesplitst beeld van Red Hood, het graf van Bruce Wayne en Penguin in Gotham Knights


Volgende
Gotham Knights: 10 redenen waarom het goed is om Batman te doden


Over de auteur

Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published.