Octopath Traveler Champions of the Continent closed beta hands on hero (1)

Champions of the Continent Gesloten bèta hands-on — inferieure emulatie


Octopath Traveler: Champions of the Continent is een gratis te spelen RPG-gacha-game van Square Enix. De game werd oorspronkelijk gelanceerd in Japan in 2020, die waarschijnlijker zal profiteren van het succes van Octopath Traveler op consoles en pc. Zie je, de originele Octopath Traveler is een terugkeer naar de betere dagen. Het presenteert een vloeiende HD-2D-kunststijl gecombineerd met klassieke turn-based gevechten. De game is enorm populair, dus Square komt binnenkort met een mobiele gacha-game in het Westen.

Aangezien Octopath Traveler: Champions of the Continent nu beschikbaar is voor pre-registratie. Toen ik net de Closed Beta binnenging, dacht ik dat ik aan deze bèta zou beginnen om mijn bevindingen te rapporteren. terwijl je een videogame van een uur aanbiedt, kun je precies zien hoe de bèta voor jezelf speelt.

AndroidPOLICE-video van de dag

De gameplay-video hierboven (opgenomen met 1080p/30fps) beschrijft het eerste uur van Octopath Traveler: Champions of the Continent gesloten bèta. Ik speel meestal het eerste hoofdstuk uit. Omdat dit spel een gacha-spel is. Het eerste uur was een lange tutorial, en boy oh boy, Square boy gooide er een heleboel tekstvakken in om de mechanica van het spel uit te leggen.

Net als de OG Octopath op consoles, gebruiken turn-based gevechten in Champions of the Continent een break-systeem, waarbij vijanden unieke zwakke punten in wapens en spreuken hebben. Door gebruik te maken van deze zwakheden door vijanden te vernietigen, zullen ze versteld staan. Open mogelijkheden om uw krachtige aanvallen te ontketenen. Zien dat je kunt besparen op het aantal aanvallen dat je hebt. (Net als de originele Octopaat.) Het is nog steeds de sleutel tot succes om het evenwicht te bewaren met het aantal zetten dat je kunt opnemen.


Octopath Traveler: kampioen van het Sprite-continent

Zoals je in de video kunt zien, zijn de HD-2D-graphics waar de originele Octopath bekend om stond alleen geparodieerd in Octopath Traveler: Champions of the Continent, aangezien de personages slechts 2D-sprites zijn, de achtergrond nog steeds 3D is, met pixelart op de zijkanten. on Maar de personages zien er niet zo goed uit als in de hoofdgames, omdat ze niet passen in de 3D-wereld. Gelukkig is de originele muziek terug. En het is absoluut de beste filmsoundtrack.


Octopath Traveler Champions of the Continent bèta op gesloten scherm (6)

Octopath Traveler: kampioen van de grafische instellingen van het continent.

Al is het nog te vroeg om over prestaties te praten. Maar aangezien ik een gesloten bèta test, is deze duidelijk niet klaar voor de massa. Ik kan zeggen dat de meeste dingen prima werken. Tijdens het testen was de game stabiel op 30 fps. En er is geen spiertrekking of spiertrekking om veel te zien.

Octopath Traveler: de kampioen van het genereren van inkomsten van het continent

Nu is het slechte nieuws gearriveerd. Zoals alle gacha-spellen heeft Champions of the Continent veel geweldige systemen die bekend zijn in dit genre. (En het schrijven was niet half slecht.) Maar de eerste stenen muur werd relatief snel onthuld. En hoewel de in-game winkel nog niet open is voor service. Maar er zijn veel valuta. Dit is de meest toegankelijke manier om nieuwe personages te ontgrendelen. Dit betekent dat het spel is ontworpen om te betalen om te winnen.

Octopath Traveler Champions of the Continent gameplay-scherm

Ja, wat je in mijn gameplayvideo hierboven ziet, is misschien niet volledig representatief voor Octopath Traveler: Champions of the Continent wanneer het later dit jaar in het Westen wordt uitgebracht. Omdat het nog steeds een werk in uitvoering is, is wat er nu beschikbaar is niet zo spannend. Er zijn misschien enkele verhalen die de moeite waard zijn om te ervaren. Maar de aantrekkelijke gameplay is oninteressant. vooral als je tegen een stenen muur botst. Aangezien je niet vaardig aan deze wegversperringen kunt ontsnappen, is dit uiteindelijk een probleem met veel gratis te spelen spellen. Het zou dus geen verrassing moeten zijn om franchises met talent door de modder te zien slepen om Square in staat te stellen snel geld te verdienen. Je kunt je vooraf registreren via de Play Store-widget hieronder om meldingen te ontvangen wanneer Octopath Traveler: Champions of the Continent wordt gelanceerd.


Octopatenreiziger Kampioen van het Heldencontinent

Pre-registratie voor Octopath Traveler: Champions of the Continent Closed beta is geopend.

Lees verder

Over de auteurSource link

Leave a Comment

Your email address will not be published.